Седмичен любовен хороскоп 20 - 26 май

Какво очаква тийнейджърите тази седмица?

2019-05-20 12:45:00
Седмичен любовен хороскоп 20 - 26 май
Снимка: Pexels

Овен


В началото на седмицата ще се занимавате доста често с личните и любовните си взаимоотношения, ще се появят нови възможности, настроението ви ще бъде оптимистично, ще се справите с поредица проблеми и ще планирате забавленията за уикенда. В края на седмицата проблемите ще бъдат повече. Отношения ще преминат през кризисен период, свързан с различия в ценностната система и целите.

 

Телец


Обърнете внимание на различните от вас. В началото на седмицата е възможно да има сериозни промени в контактите ви, да се променят някои домашни и учебни задължения. В края на седмицата не е препоръчително да се захващате със занимания, изискващи специфични познания. Половинката ви няма да прояви разбиране към текущите проблеми, помислете дали да ги споделяте или не.

 

Близнаци


В началото на седмицата ще се наложи да отделите време за уреждане на романтичните си взаимоотношения. Предстоят нови романтични запознанства, поглъщащи изцяло вниманието ви. Възможно е те да продължат и да се развият пълноценно в бъдеще. Моментът е благоприятен за укрепване и на съществуващите взаимоотношения. Отделете внимание преимуществено на духовната връзка. Не се хвърляйте в случайни любовни приключения, ще си създадете здравословни проблеми.

 

Рак


Трябва да оправите романтичните си взаимоотношения, да поемете част от задълженията и отговорностите. В началото на седмицата е добре да отделите време за пропуснатия учебен материал. В края на седмицата не е желателно да се конфронтирате с родителите си. Не мислете за предстоящите изпити.

 

Лъв


Седмицата ще започне с приятни емоции, интересни срещи, а може би и публични изяви. Ще се радвате на флиртове, комплименти и запознанства, на много интелектуални изяви, ще реализирате отдавна замислени идеи. В края на седмицата насочете вниманието си към различията между вас и половинката. Потърсете начин за изравняване на критериите.

 

Дева


В началото на седмицата ще се справите с някои от финансовите си затруднения. Помислете как да впечатлите личност, която ви интересува без да прекалявате с активността. Не споделяйте вълненията си с приятели и приятелки. Доверете се на по-възрастните си братя, сестри или братовчеди и се вслушайте в препоръките им, дори да са ви неприятни или първоначално да ги възприемете като погрешни.

 

Везни


През първите дни на седмицата ще сте много жизнени и енергични, ще успеете да защитите позициите си и да убедите околните в мнението, което отстоявате. Бъдете по-често на вън, използвайте всяка свободна минута за контакт с приятелите и в частност с половинката. В края на седмицата тонусът ви няма да е така висок. Намалете срещите, но не се лишавайте от подходяща компания.

 

Скорпион


Едва в края на седмицата ще може да си позволите заслужена почивка в комфортна и уютна обстановка, да възстановите силите и настроението си. Преди това преживяванията ще са противоречиви, често свързани със съмнения и несигурност. За съжаление, преди почивката ще има напрежение. Не се доверявайте на случайна информация, бъдете предпазливи, когато пътувате в градския транспорт.

 

Стрелец


Преразгледайте намеренията за бъдещото си обучение, те вероятно доста ще се променят. Очакват ви нови запознанства с привлекателни хора, в същото време срещи със стари приятели и много приятни изненади. Не бъдете прекалено оптимистични, независимо колко добре се чувствате в момента. Няма предпоставки за промяна в любовните ви връзки.

 

Козирог


Излишно е да привличате вниманието и да се набивате на очи. Останете за малко сами, формулирайте целите и дефинирайте проблемите си до колкото ви е възможно. Вашият опит, макар и минимален, ще ви помогне да изберете правилната посока, да намерите най-краткия път и най-лесния начин. Овладейте амбициите и разберете, че е трудно да носите две дини под една мишница, а пътят към успеха понякога е стръмен. Не обещавайте нищо на половинката си, особено ако насоките ви на изява са различни.



Водолей



Седмицата започва блестящо, късметът ще кацне на рамото ви и ще постигнете всичките си желания, къде сами, къде с помощта на приятели. Пред вас ще се разкрият нови перспективи в областта на личните контакти. Най-близките приятели ще се включат активно в гонитбата ви за нова любов. След сряда намалете темпото. Каквото и да правите той/тя няма да се впечатли.

 

Риби


Ситуацията е благоприятна за сериозни промени в личния живот. Трябват ви смелост и решителност, за да направите важната крачка. Ако искате да напреднете трябва да действате смело. Ще направите каквото сте намислили, но няма да мине без усилия. Въздържайте се от спонтанни и необмислени решения.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия