Седмичен любовен хорскоп 22 - 28 април

Ето какво ви очаква

2019-04-23 12:00:00
Седмичен любовен хорскоп 22 - 28 април
Снимка: Pexels

Овен

 

Меркурий е във вашия знак. В такъв момент е добре да ориентирате енергията си към интелектуални занимания. Помислете как бихте могли да разнообразите Великденските празници. Периодът ще е пълноценен за влюбените. Разногласията незабелязано ще отшумят. Не си насрочвайте срещи за 24-ти и 25-ти, ще се наложи да ги отмените по независещи от вас обстоятелства. Необвързаните Овни може случайно да срещнат бившата си половинка. Даже не си и помисляйте да възобновявате отношенията.

 


Телец

 

Слънцето е във вашия знак и засилва импулсивността ви. Имате желание да експериментирате, да направите нещо ново, да изненадате всички около себе си. Ако действате по този начин ще ви обвинят в непостоянство. Ще е много по-добре, ако анализирате състоянието на отношенията си към момента. Формулирайте целта на връзката си и бъдещето й, причините за разногласията. Откажете се от спонтанните желания. Не предизвиквайте промените, изчакайте да се случат.

 


Близнаци

 

През първите дни на седмицата е по-добре да не си насрочвате любовни срещи. Вместо това бихте могли да довършите всички изостанали практически задачи. Заменете хаоса с оптимална организация и ще има от какво да сте доволни. Дайте възможност на половинката си да прояви инициатива в подготовката на Великден. За вас ще остане само да се наслаждавате на романтичните изненади.

 


Рак

 

Неосъзнати прояви на егоцентризъм от ваша страна ще се отразят доста зле на връзката ви. Ще съхраните спокойствието на отношенията, ако сте до край откровени, което означава да осъзнаете и признаете собствените си грешки. Не очаквайте от половинката да се възхищава само на вашите успехи. Справедливостта изисква да оцените и неговите/нейните. Празничното настроение на Великден ще възстанови хармонията между вас, а мил жест от ваша страна ще съживи романтиката.

 


Лъв

 

Мисълта за предстоящите празници и поредица почивни дни ви зарежда с прекрасно настроение. Стимулира амбициите ви и ставате доста по-решителни от обикновено. Готови сте да изненадате половинката си с горещо любовно обяснение и да спечелите сърцето й/му безвъзвратно. Намалете темпото и старателно запишете сценарий на действията си, като го довършите самостоятелно, представяйки си че желанието ви се е сбъднало. Със сигурност ще промените сюжета, решавайки че е рано да се хвърляте в дълбоките води на гръмогласните обещания.

 


Дева

 

Най-характерното качество за представителите на вашия знак през тази седмица е решителност. В състояние сте да се справите с всички проблеми с един замах. Дали ще оставите в миналото старите спорове и ще започнете от нулата или ще сложите край на сегашната си връзка зависи от конкретната ситуация, в която се намирате. Преди да направите каквото и да било, обаче, е желателно да обмислите последствията. За да не попаднете в ситуацията на моряка, който за да улови мишката потопил кораба.

 


Везни

 

Настроението ви е нестабилно и сте прекалено чувствителни. Вярвате повече на предчувствията си, отколкото на реалните впечатления, които придобивате. Не е желателно през тази седмица да водите с половинката си разговори, изясняващи отношенията или дефиниращи целите ви. Използвайте свободното време за творчески дейности. Изразходвайте енергията си креативно. Подготовката за Великден ще възстанови душевното ви равновесие и ще ви помогне да преодолеете съмненията и несигурността. В края на седмицата ще се убедите, че романтиката може да се крие дори в една-единствена усмивка.

 


Скорпион

 

Чувствата ви през тази седмица често ще са противоречиви. От една страна ще ви се иска впечатляващо да изразите любовта си, от друга ще ви измъчват подозрения, предизвикани от стари спомени. Намирайки се във война със самите себе си е желателно да намалите срещите, особено в първите три дни на седмицата. Тогава ще сте раздразнителни и неспокойни. След четвъртък всичко ще се промени. Ще се случи нещо ново. Ще погледнете половинката си с „други очи“, изпълнени с повече любов. Самотните Скорпиони ще привличат вниманието, но на сериозна връзка не може да се разчита.

 


Стрелец

 

С любовни трепети ще започне началото на седмицата. Във ваша полза е да избягвате спонтанните действия, защото може да предизвикате недоволство у половинката си. Не е изключено да ви потърси някой, с когото сте били в романтична връзка преди време. Не се ентусиазирайте излишно. Може да ви изглежда като комплимент, а да се окаже клопка и да разруши съществуващите отношения. Ако в момента не сте ангажирани с никого е добре да обсъдите случващото се с приятелите, но ако сте, то в никакъв случай не натоварвайте приятел/ката си с подобни преживявания.

 


Козирог

 

Настроението ви през първите няколко дни на тази седмица ще е доста променливо и клонящо към черногледство. Ще попадате в различни странни ситуации, които допълнително ще „наливат масло в огъня“. Отношенията с половинката ще са леко хладни, романтичните срещи ще са лишени от сърдечност. Което трябва да ви подскаже, че по-подходящият начин да обменяте мисли е виртуалният. Точно преди Великден разговор с приятел ще ви помогне да избистрите причините за песимизма си и да го преодолеете. Празничните дни ще възстановят хармонията.

 


Водолей

 

В състояние сте да направите всичко, което си наумите и да очаровате всеки, който ви е привлича. През тази седмица можете да действате с фантазия и с размах. Проявете активност. Не оставяйте половинката си да скучае. Покажете й някоя от непознатите си страни, освежете отношенията. В сряда и четвъртък може малко да понамалите темпото и да „презаредите батериите“ преди празника. След това ще реализирате поне една своя любовна мечта или ще преживеете изненадваща промяна. Толкова изненадваща, че първоначално няма да можете да прецените харесва ли ви или не.

 


Риби

 

Намалете темпото. Ако няма с какво да зарадвате половинката си по-добре не си насрочвайте срещи. Ежедневните разговори, лишени от чувство ще се отразят зле на връзката ви и ще се отчуждите. Не тръгвайте по утъпкани пътища, търсете оригинални решения. Излишно е да се усамотявате в моментите на неувереност. Общувайте с приятелите, те ще споделят опита си и ще ви окуражат. Празничната атмосфера в края на седмицата ще промени начина ви на мислене. Логична равносметка ще ви подскаже, че всъщност държите щастието в ръцете си.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия