Седмичен любовен хороскоп 8 - 14 април

Ето какво ви очаква в любовния живот тази седмица

2019-04-09 11:30:00
Седмичен любовен хороскоп 8 - 14 април
Снимка: Pexels

Овен

 

Единственият начин да запазите (а ако сте в конфликт да стабилизирате) любовните отношения, е да не допускате никой да се намесва във връзката ви. Не обръщайте внимание са хорски приказки. Противоречията, каквито и да са, ще са плод на действията на трети лица. Отървете се от предразсъдъците си, не вярвайте на слухове. Чувствата ви ще са истински, ако сте искрени. Не е изключено да срещнете човек от миналото. Не се заблуждавайте, каквото е било, няма да се върне.

 


Телец

 

Мислите и действията ви леко ще се разминат. Идеите ви са прекрасни, но в интерес на истината, нямате желание да правите каквото и да било. Нищо няма да ви принуждава да бързате, а в същото време сте доста бъбриви. В началото на седмицата ще разполагате с достатъчно време да обсъдите хрумванията с половинката си. Ще сте изключително доволни, защото той/тя ще ви изслуша с най-голям интерес и даже ще ви подскаже как да подходите към реализацията на намеренията ви. Което пък ще сте в състояние да свършите през втората половина на седмицата, защото тогава ще разполагате и с необходимите условия.

 


Близнаци

 

Близките приятели ще ви заинтригуват с идея за някаква съвместна изява с отражение в публичното пространство. Участие в конкурс, състезание, викторина или нещо друго. Предложението ще ви въодушеви, но е почти сигурно, че няма да се хареса на половинката ви. Не настоявайте да се включи, нормално е понякога предпочитанията ви да са различни. Направете каквото сте си наумили. Може да не сте в групата на наградените, но емоцията ще си струва. Не е изключено той/тя да прецени, че не е трябвало да ви отказва. Не коментирайте темата, на никой не му е приятно усещането за вина.

 


Рак

 

Времето ви ще е разпределено между домашните, учебните задачи и разни публични мероприятия. Романтиката през тази седмица ще остане малко на заден план, което в известен смисъл е добре за вас. Ще прозрете кои са приятните страни на отношенията ви и кое пречи на пълната хармония. В края на седмицата половинката ще ви зарадва с приятна, макар и съвсем дребна изненада. Жестът на пръв поглед може да е дребен, но настроението ви видимо ще се подобри. Избягвайте шумните компании, когато сте заедно.

 


Лъв

 

Събитията от ежедневието доста често ще са дразнещи. Ще ви е трудно да се разберете с хората от обичайното си обкръжение. С каквото и да се захванете или няма да разполагате с условия да го довършите, или тези които са ви възложили задачата няма да са доволни от резултата. Все пак, има „светлина в тунела“, половинката ще реагира с искрено съчувствие и желание да ви помогне. Дори да сте имали някакви спречквания, ще ги забравите. В дните, в които сте наистина в лошо настроение е желателно да се усамотите, макар и за малко. На фона на любима музика, книга или филм ще се убедите, че „дяволът съвсем не е чак толкоз черен“.

 


Дева

 

Заниманията, изискващи творчески подход ще ви се получават „като по учебник“. Ще имате възможност да напреднете с неща, които преди време са ви затруднявали или да наваксате пропуснат материал, който ви е бил скучен. Оптимистичното настроение ще ви подтикне да промените нещо в динамичния си стереотип, да се освободите от стари вещи или връзки, които пречат на въображението ви. Идеята може да се стори плашеща за половинката ви. Проявете деликатност, ако решите да я обсъждате с него/нея, за да не реши, че подготвяте раздяла.

 


Везни

 

По-чувствителни сте от обикновено и дори най-дребната несполука може да ви извади от равновесие. Давайте си ясна сметка в какво настроение сте преди да решите, че трябва да си уговорите среща с половинката. Емоциите ви може да се мултиплицират по най-лошия начин. Ако и двамата сте тъжни, атмосферата ще стане тягостна. Ако той/тя е в добро настроение, а вие не, накрая пак може да стигнете до конфликт. Колкото сте по-заети, толкова по-бързо ще се преборите с мрачните мисли. Канализирайте енергията си в работа, физическата умора ще възстанови психическото ви равновесие.

 


Скорпион

 

Ще ви трябва много търпение и чувство за хумор през тази седмица, ако сте във връзка и имате желание да я запазите. Ще се справите с всичко, с което се налага, освен с изненадващите реакции на половинката си. Почти ежедневно той/тя ще ви атакува с капризи, съмнения, обвинения и какви не още плодове на фантазията си. Следвайте интуицията си. В нелогична ситуация логиката обикновено се оказва безполезна. Проявете разбиране, всеки има своите критични моменти. Ако се занимавате старателно с текущите задължения няма да разполагате с много време за романтични срещи и това до известна степен ще предотврати бурните дебати помежду ви.

 


Стрелец

 

Грижите ви, ако могат да се нарекат така, ще са свързани с учебния процес. Ще сте много по-разсеяни от обикновено, сънливи, хаотични. Ще ви е трудно да усвоите новия материал, както и да участвате активно в текущата подготовка. Не се изненадвайте, ако в началото на седмицата ви обхване лека апатия. Интригуваща личност, гравитираща около вас ще ви извади от това състояние. Бързо ще възстановите привичната си виталност и ще положите необходимите усилия, за да привлечете неговото/нейното внимание. За необвързаните представители на вашия знак ситуацията е като истински сюжет за любовен роман. При обвързаните може да предизвика осезаеми сътресения.

 


Козирог

 

Както събитията, така и чувствата ви през тази седмица ще са противоречиви. Първоначално ще се случи нещо ново. Ще се запознаете с човек, който истински ще ви впечатли и очарова. До тук добре, но очарованието скоро може да премине в разочарование поради разминаване на целите и интересите. Вие може да си представяте, че това е начало на романтична връзка, а той/тя с поведението си да опровергава очакванията ви. Не бързайте със заключенията. Натрупайте малко повече впечатления и, ако съвсем не можете да се ориентирате в обстановката, най-добре попитайте искрено как той/тя си представя бъдещето на отношенията ви.

 


Водолей

 

Реалността ще е съвсем различна от представите ви за нея през тази седмица. Оценката ви за случващото се в повечето случаи ще е субективна и всичко ще ви изглежда доста по-зле, отколкото е всъщност. Споделяйте тревогите с половинката си. С негова/нейна помощ бързо ще възстановите самоувереността си. Избягвайте прекалено откровените коментари за собствените си грешки. Не обсъждайте свои постъпки, с които не се гордеете особено. След време той/тя съвсем неумишлено и в момент на недоволство може да ги използва срещу вас и да ви стане неприятно.

 


Риби

 

Магнетични сте и през тази седмица много хора ще се стремят да получат вниманието ви. Новите контакти ще ви накарат да преосмислите текущата си връзка. Може да ви се стори, че отношенията ви, които преди сте възприемали като напълно нормални, са загубили част от чара си. Не е желателно да стигате до крайности. Интересът към вас засилва самочувствието ви, но рано или късно този интерес ще се промени и, ако сега подтиквани от жажда за нови преживявания, прекратите връзката си, след време може да се почувствате много самотни. В по-благоприятна позиция са необвързаните представители на вашия знак. Те може и да не поставят начало на стабилна романтична връзка, но поне ще могат да флиртуват и да си изграждат мислен образ на бъдещата си половинка.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия