Седмичен любовен хороскоп 18 - 24 март

Какво чака тийнеджърите в интимен план?

2019-03-19 11:34:00
Седмичен любовен хороскоп 18 - 24 март
Снимка: Pexels

Овен

 

Отнасяйте се отговорно към домашните си задължения, разпределете работата си, ако искате да се справите с учебните задачи по-лесно. Не се впускайте в нови любовни битки и в нерегламентирани флиртове, макар че изкушения няма да ви липсват. В никакъв случай не участвайте в хазартни игри и залагания – непременно ще загубите. Ако искате да постигнете по-добри резултати, правете само това, което наистина умеете. Захванете ли се с дейности, в които нямате опит ще си създадете само неприятности.

 

Телец

 

Предстоят нови запознанства и възможности за романтични преживявания, но преценявайте кое наистина ви харесва и кое противоречи на принципите ви. Необвързаните тази седмица може да попаднат на подходящата „партия“. Взаимоотношенията ще са много динамични и подложени на влиянието на външни фактори. Не се впускайте в авантюри, подсказани от приятели, ще съжалявате. Ако искате новата ви връзка да се стабилизира, бъдете по-инициативни.

 

Близнаци

 

Не оставайте у дома, излезте навън, срещайте се с познати и непознати. Предстоят срещи, обещаващи приключения. Радвайте се на живота и удоволствията, които ви дава, оставете грижите и проблемите зад себе си поне за малко. Ако тази седмица попаднете на човека на живота си помислете добре към какво се стремите: към нескончаеми флиртове или към стабилна и успешна връзка. За правилен избор не залагайте само на емоциите и интуицията, вслушайте се и в разума, ако не искате да се разочаровате.

 

Рак

 

Тази седмица ще имате прекрасната възможност да изгладите личните си взаимоотношения. Ще намерите нови общи интереси, цели или просто ще споделите мечтите и плановете си с половинката. Това ще възобнови доверието и разбирането помежду ви. Всички съвместни дейности тази седмица ще са сполучливи и носещи радост.

 

Лъв

 

Седмицата може да започне с конфликти в личния живот. За да ги избегнете е добре да се поинтересувате какво иска човекът до вас и да не се стремите да постигнете своето на всяка цена. Обсъждайте личните актуални проблеми, а най-важните решавайте заедно. Ще имате достатъчно сили да се справите с най-сложните задачи успоредно с ежедневните. Не забравяйте дадените обещания.

 

Дева

 

В началото на седмицата се очертава ново запознанство, което вероятно ще прерасне в сериозна и дълготрайна връзка или пък промяна и заздравяване на настоящата ви връзка. Ще създадете нови неформални контакти. Добре е да ги обсъдите с половинката си, като непременно изслушате и неговото/нейното мнение. В противен случай ще претърпите неуспехи.

 

Везни

 

Не поемайте излишни рискове. В момента нямате реална преценка за опасностите, които ви заобикалят и е желателно да обсъждате решенията си с близките. Опитайте се да поддържате мили взаимоотношения с хората от обичайното ви обкръжение и най-вече с половинката. Ще се справите успешно с учебния материал, макар че ще се наложи да усвоите голямо количество нова информация за кратко време. Проявете последователност, ще напреднете значително.

 

Скорпион

 

Опитайте да се преборите със суетата си. Постарайте се да бъдете максимално конкретни в целите, които си набелязвате и да взимате правилни и умерени решения, особено що се отнася до личните, любовните и романтичните връзки. Ще имате много ангажименти, свързани с ежедневните приятели, семейството и неформалните занимания. Може да се наложи (но не е задължително) да направите подарък на личност, която привлича вниманието ви. Залагайте на оригиналността, а не на цената.

 

Стрелец

 

Ще имате добрия шанс да направлявате личните си взаимоотношения. Ако знаете точно какво искате, ще го постигнете. Вие ще определяте тенденцията на развитие на романтичната си връзка, обстановката ще е подходяща да разкриете идеите си, да синхронизирате желанията си и за изгладите различията. Не бъдете егоисти, ако искате се радвате на истински и чисти чувства.

 

Козирог

 

Още в началото на седмицата ще имате възможност да разкриете творческите си способности и да покажете индивидуалност. Вероятно ще ви предложат да презентирате предложена преди време тема от свободно избираемите ви предмети. Успехите ще ви окуражат, ще ви подтикнат да вложите фантазия в съвсем обикновени неща. Настроението ви ще е романтично, а запознанство с колоритна личност със сигурност ще наруши съня ви за известно време.

 

Водолей

 

Желателно е да наблегнете повече на уроците и по-малко на външния си вид. Не кокетирайте, не се въртете по цял ден пред огледалото, защото ще изостанете с учебния материал и няма да имате време да наваксате. В края на седмицата ще има изненади: емоционални срещи със стари приятели и неочакван флирт. Може да се пламне кратка, но впечатляваща романтична връзка. Чувствата ще ви завладеят бързо, но и ще отлетят точно толкова бързо. Бъдещите ви срещи дори и да са чести ще са по-скоро формални.

 

Риби

 

Не се доверявайте на случайни хора, лесно може да ви измамят. Ще получите подкрепата на приятелите си, с каквото и да се захванете. Те ще ви запознаят с личност, която ще ви впечатли, но и ще ви респектира с поведението си. Ще се замислите дали предпочитате да сте в романтична или в чисто приятелска връзка с него/нея. Може да ви подтикне към промяна на ваши предпочитания, свързани с музика, мода или спорт.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия