4 идеи за подарък за годишнина

Ето какво може да купите или направите

2018-12-17 16:30:00
4 идеи за подарък за годишнина
Снимка: Pixabay

Празнуването на 3 месеца, 6 месеца, 1 година и следващите годишнини са едни от най-любимите и сладки моменти за двойките. И това са другите празници, освен рожден ден, Коледа, имен ден и Деня на влюбените, в които трябва да измислите оригинални подаръци. Ето и няколко идеи за това.

 


Албум със снимки

 

Това е един от най-сантименталните подаръци, които наистина ще трогнат партньора. Принтирайте всички ваши снимки от екскурзии, разходки, рождени дни, празненства, концерти, фестивали, официални вечери и събития и т.н. Подредете ги в албум, така те ще имат по-голяма стойност и ще предизвикат приятно носталгично чувство. Така ще покажете, че наистина цените времето и миговете, които сте споделили с партньора, че сте имали много приятни изживявания заедно, че искате да запечатате и помните всеки миг с него. Може да сложите и някакви листчета с послания и сладки картинки.

 


Карта на града

 

Вземете карта на града, в който живеете и отбележете на него важните места. Например, мястото на което сте се запознали, мястото, на което сте били на първата си среща, мястото, на което за първи път сте си казали, че се обичате или просто където сте споделили любими моменти. Така ще покажете, че помните вашата история и наистина ви харесва да прекарвате време с партньора. Това също е сантиментален подарък. Може да прикрепите ваши общи снимки към местата, на които сте се фотографирали.

 


Коктейл

 

Това е една по-нетрадиционна идея. Разбира се, не може да се появите само с коктейл, но е оригинална добавка към другата част от подаръка. Измислете си рецепта за коктейл с неща, които знаете, че вашата половинка обича. Украсете го, залепете сладки картинки и символи на чашата, сложете чадърче и сламки, за да изглежда професионално. Може да кажете, че коктейлът е кръстен на вашия партньор. Така ще си проличи, че наистина сте положили старание и сами сте създали подаръка. 

 


Специално за момичетата: Плюшена играчка

 

Това е традиционен подарък, класика в жанра. Но си остава чудесна идея, особено ако момичето харесва животните и сладките, романтични жестове. Плюшените играчки издават, че сте мили, че наистина цените човека до вас и искате да го пазите и закриляте. Огромната плюшена играчка радва много дами - те ще се почувстват като в приказка. А и ще могат да гушкат плюшеното животинче, когато не са с вас и им липсвате.

 

Според зодията: Как да направите партньора щастлив?

 

6 зодии, които се целуват страхотно!

 

5 неща, които хората разчистват/махат при нова връзка

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 5 години

vse o6te 4akam realno da mi se slu4i vsi4ko tova . a ne v neta.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия