3 зодии, които ще намерят любовта през есента

Разберете кои са те

2018-09-24 10:30:00
3 зодии, които ще намерят любовта през есента
Снимка: Pexels

Овен

 

Ще намерите човек, който ви разбира перфектно. Важно е да не се променяте заради други и да сте себе си винаги - иначе може да пропуснете новата тръпка. Връзката ще се получи единствено, ако сте истински и не се страхувате да покажете всички качества, които притежавате. Така и двамата ще разберете колко много си пасвате и се допълвате. Ще сте много привлекателни за противоположния пол през есента. Чакат ви и незабравими сексуални преживявания.

 


Скорпион

 

За скорпионите есента ще е много късметлийски период, особено по отношение на любовните връзки. Объркването и конфликтите, които имахте през пролетта и лятото, с другите и със самите себе си приключват. Ще разберете какво е да желаете някого истински и той да отвръща на чувствата ви, дори да ви желае още повече. Ще сте много съблазнителни и като магнит за противоположния пол. Излъчвате привлекателност, която няма как да не се забележи. Очаквайте много покани за срещи, но една от тях ще е най-специална.

 


Везни

 

Ще се фокусирате над себе си през периода и ще се преборите със стреса, причинен от любовните взаимоотношения. Може в началото на есента животът ви да бъде разтърсен, да научите неща, които не ви харесват, но и да ви зарадват с хубави новини, които също не сте очаквали. Тези върхове и спадове ще ви помогнат да осъзнаете какво искате. От ноември ще започне да ви върви като по вода, що се отнася до любовта. Ще сте завладени от романтичното настроение, ще излъчвате чар, харизма, увереност и ще се насладите на много флиртове. Ще сте най-сексапилният човек на местата, на които ходите. Вероятно ще започнете нова романтична връзка или поне ще поканите тръпката си на среща, а през зимата ще разберете дали ще се получи между вас.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия