3 зодии, които обичат да се гушкат

Кои са те?

2018-07-28 10:30:00
3 зодии, които обичат да се гушкат
Снимка: Pixabay

Телец

 

За телците нищо не показва любовта по-добре от физическото привличане, затова гушкането им е приоритет във връзките. Този знак е управляван от планетата на любовта Венера, затова е толкова любвеобилен, топлосърдечен и винаги загрижен за любимите и близките. Телците са чувствителни и държат на ценности и отношения, а не толкова на материални неща, но физическото докосване е много важно за тях и ги подлудява. Това е техният любовен език. С тях винаги ще сте залепени един за друг и ще се гушкате.

 


Лъв

 

Имат репутация на такива, които искат цялото внимание, признание и любов за себе си. Но не се страхуват да отвръщат със същото, когато някой им ги даде. Могат понякога да са леко самовлюбени, но са и много щедри и лоялни, когато сте спечелили сърцето им. Нямат проблем с показването на интимност и чувства на публични места, дори им харесва. Обожават да се гушкат и да ги прегръщат продължително, защото това им показва, че са обичани, ценени и специални. Това подобрява и настроението им.

 


Везни

 

Везните са от най-социалните зодии, и са много любящи и нежни. Също са управлявани от планетата на любовта Венера, което ги прави истински романтици по душа. Когато се влюбят в някого, не го оставят на спокойствие - затрупват го с внимание, обич, ласки, демонстрират изключителна привързаност. Искат да направят всичко възможно партньорът им да е радостен и да се чувства сигурен, спокоен и оценен. Затова и отделят много време за гушкане и милувки, когато са във връзка. Искат да покажат, че не се интересуват само от секса.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия