5 зодии, които никога не остават приятели с бившите

Кои са те?

2018-06-23 10:30:00
5 зодии, които никога не остават приятели с бившите
Снимка: Pexels

Да останеш приятел с бившия е трудна задача за всички. За някои зодии обаче е направо невъзможна.

 

Овен

 

Овенът не иска да остане приятел с някой от бившите си партньори, защото по-скоро предпочита да се състезава с тях и да им докаже, че се справя по-добре от тях с живота си. Държи ги в списъка с приятели в социалните мрежи, за да могат да виждат колко щастлив и бляскав живот живее той и да съжаляват, че вече не са заедно, но не би излязъл с тях никога. Приятелството не е надпревара, а овенът не може да не се съревновава с бившите.

 


Лъв

 

Лъвът иска да го обожават и да му се прекланят. Затова не може да остане приятел с човек, който вече обича някой друг. Този зодиакален знак не може да приеме, че са го заменили и че някой друг може да е по-добър от него. Царят на зодиите може да е и малко аргантен, когато чува за новата тръпка на бившия/бившата. А и лъвовете са инати - ако някой ги е наранил, няма защо да се държат приятелски с него.

 


Скорпион

 

Скорпионите ревнуват прекалено много, дори след раздяла. Прекалено страстни са и изживяват всичко тежко. Не могат да си представят, че ще чуват за новия човек в живота на бившето гадже - това ще ги нарани и отново ще ревнуват. Приятелите си споделят всичко, няма как обаче скорпионът и предишната му половинка да си говорят за любовта, тоест няма как да останат близки.

 


Козирог

 

Те прощават много трудно и си мислят, че винаги са прави. Ако някой е разбил сърцето им, почти сигурно е, че нито ще простят, нито ще забравят. Дори и те да имат вина за края на връзката, пак ще прехвърлят цялата вина върху партньора си. Никога няма да постигнат разбирателство и да общуват нормално, затова не могат да останат приятели. 

 


Водолей

 

Те са сдържани, не показват чувствата си и обикновено са пасивни по отношение на връзките и разделите. Просто не ги интересува дали изобщо ще видят някога повече бившите си. Не, че не биха излязли пак с тях за по кафе, но никога водолеите няма да направят усилие да поддържат връзка. Трябва другият човек да е много активен и разбиращ, за да запази приятелски отношения с водолея.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия