4 фрази, които необвързаните са се уморили да чуват

Вижте кои са те

2018-07-29 10:30:00
4 фрази, които необвързаните са се уморили да чуват
Снимка: Pexels

Някои са щастливи, когато не са в сериозна връзка, но други искат да намерят любовта и им е писнало постоянно да чуват едно и също от обвързаните си приятели. Ето и кои са фразите, които дразнят самотните.

 

"Хвани си гадже, за да можем да излизаме по двойки"

 

Дори да им го казват на шега или с добри намерения, на необвързаните това може да им се стори леко егоистично, особено ако им бъде повторено много пъти. Сякаш единствената причина, заради която трябва да си намерят някой, е, за да са по-забавни излизанията на тайфата. А и така отново им се напомня, че те са сами, а повечето им приятели имат любим и специален човек в живота си.

 


"Бихме те поканили, но всички сме по двойки..."

 

Това пък им звучи грубо. Често обвързаните им приятели им разказват за предстоящ пикник в планината през уикенда, за домашно парти в петък вечер. Все неща, които звучат вълнуващо и забавно. Но често и добавят, че са поканени само двойки и ще е неловко, ако дойде някой необвързан и седи сам през цялото време.

 


"Трябва да си намериш някого като моя партньор! Той е толкова добър с мен!"

 

Това също може да ги подразни, защото все едно така приятелите им навират в лицето щастливите си връзки. И им се напомня, че са самотни и няма кой да ги глези, да им прави изненади, да им повтаря, че ги обича. Ако необвързан приятел ви помоли за някакъв съвет относно връзките, то той предпочита да чуе нещо лошо за обвързването или за някой проблем, който и вие имате, отколкото да му разказвате колко щастливи сте и как сте срещнали перфектната половинка. 

 


"Знам, че щяхме да излизаме само двете/двамата, но може ли да доведа и гаджето?"

 

Вече предварително е бил направен план да излезете по мъжки или по женски, така че да дойде и половинката не е добра идея. Така необвързаният ще се чувства като третото колело, а желанието му е било просто да прекара забавна вечер с приятел. Няма да може и да споделя неща, които иска, защото ще се чувства неудобно от присъствието на другия човек, който не е бил включен в плановете.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 5 години

edinstveno durja kato muj na mujut kogoto obi4am i obojavam . na hlapenceto sum roditel ,

pipinana
преди 5 години

vsiko ima , na vsi4ko sum se naslu6ala


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия