5 неща, които трябва да знаем за секса в кола

Имайте ги предвид

2017-03-09 19:00:00
5 неща, които трябва да знаем за секса в кола
Снимка: outnow.ch

Всички мъже и жени имат моменти, в които изключително много им се прави секс.

 

Толкова много, че изобщо не могат да дочакат момента, в който ще се отвори удобно място, а понякога и да стигнат до него.


По тази причина, а и не само, много хора прибягват до секс в кола. Една класика, която често виждаме във филмите, а и честно казано, е доста приятна.


Какво трябва да имаме предвид преди да се впуснем в забавления в автомобил?


Представяме ви топ 5 на фактите, които трябва да знаете, ако ще правите секс в кола.


1. Колите са за бърз секс


Никой не трябва да тръгва с нагласата, че сексът в колата ще е дълъг. Автомобилите са за бързо забавление в почивката или за тези, които все още живеят с родителите си и искат да се забавляват, преди да се приберат вкъщи.


2. Имате само две места като вариант за секс


Освен ако не си мислите, че сте в ретро музикален клип, в който се включват гимнастики. Единствените ви варианти са предната и задната седалка. За предната седалка ще ви бъде необходимо да я спуснете назад и да се концентрирате върху едната от двете.

За задната ще имате възможност за повече удобство, но само и единствено, ако не сте над метър и осемдесет.


3. Крампите в краката са неизбежни


Комфортът определено не е едно от нещата, които трябва да очаквате при секс в кола. Обикновено неудобството предизвиква схващания и крампи, които най-често се появяват в краката. По обясними причини.


4. Желателно е да оставите поне малко отворен прозорец


Гледали ли сте „Титаник“? Значи знаете какво се случва, когато правите секс в кола. Изключително очевидно е, че запотените стъкла не са заради твърде многото разговори, които водите. За да го избегнете – оставете прозореца съвсем леко отворен.


5. Ще миришете на секс след това


Ако не оставите съвсем леко отворен прозорец, цялото ви тяло, коса, дрехи и всичко ще мирише на секс. Това е доста възбуждащо... но за преди забавлението. След това ще ви бъде неудобно, защото за всички ще е ясно какво сте правили.

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия