Кога приятелката ти може да замести гаджето ти? [и дори да се справи по-добре]

2017-02-02 18:38:00
Кога приятелката ти може да замести гаджето ти? [и дори да се справи по-добре]
Снимка: iStock

Да си имаш гадже е страхотно, но в някои ситуации едно момиче се чувства по-добре, когато е в компанията на своята приятелка. Виж кои са моментите, в които ТЯ може напълно да ГО замести:

 

Имаш огромно желание да отидеш по магазините – искаш да прекараш целия ден и да обиколиш колкото се може повече магазини. Разбира се, гаджето ти няма да издържи това, но приятелката ти с удоволствие ще те придружи. И дори и двете да не си купите нищо, въпреки че сте прекарали над 6 часа по магазините, няма да ви пука.

 

 

Искаш да си останеш в леглото и да гледаш момичешки филми – би ти било неудобно да посрещнеш гаджето си, облечена в развлечена пижама, но не се притесняваш да поканиш приятелката си на гости и да й се покажеш така. Също така знаеш, че тя няма да има нищо против, ако цял следобед гледате сополиви момичешки филми.

 

Искаш да му покажеш, че светът не се върти около него – а това става най-лесно, когато прекарваш част от свободното си време с приятелките си. Дошло ти е и просто искаш да си останеш вкъщи – но понеже не ти се бездейства цял ден, а и искаш да има на кого да се оплачеш, че природата е несправедлива, каниш приятелката си.

 

Искаш да отидеш на кино и да изгледаш филма внимателно – когато обаче отиваш на кино с гаджето ти е трудно да се съсредоточиш, защото той обича да задава въпроси по време на филма, от време на време му се приисква да те целува 20-30 секунди. Не, че има нещо лошо във въпросите или целувките, но има филми, които наистина искаш да изгледаш внимателно.

 

Искаш просто да се оплачеш от живота – всеки човек има такива моменти понякога. И за да може да се оплачеш и от гаджето си, и евентуално от неговите родители и приятели, трябва да се оплакваш на приятелката си. А и тя ще те разбере, ако й се оплачеш, че маникюристката е била супер некадърна и ти е направила ужасен маникюр. Гаджето ти уж ще прояви съчувствие, но няма наистина да ти влезе в положението.

 

Влюбила си се в друг – това не означава, че вече не обичаш приятеля си и искате да се разделите, но понякога не случва да си харесаш някого. И в такива моменти може да споделиш само на най-добрата си приятелка и да получиш нейната подкрепа.

 

Когато се съмняваш дали връзката ти е наред – от известно време се съмняваш дали между теб и гаджето ти нещата са ОК. В такива моменти имаш нужда са поговориш с приятелката си и да видиш нейното мнение, а и да получиш съвети от човек, който те обича.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия