Любимият сладолед показва какво харесваме в леглото

2016-07-29 17:17:00
Любимият сладолед показва какво харесваме в леглото
Снимка: iStock

Обичаш ли да похапваш сладолед? А кой ти е любимият вкус? Шоколад? Ванилия? А може би шам-фъстък? Сигурно ще се изненадаш, но любимият ти сладолед издава твоите сексуални желания. И ако се познаваш добре и знаеш какво обичаш по време на секс и какъв партньор си в леглото, то научи повече за сексуалните желания на хората около теб, като наблюдаваш какъв сладолед обичат да консумират:

 

Ванилия – любителите на този сладолед са хора, които са здраво стъпили на земята и не обичат експериментите и новостите. Това важи и за секса. Хубавото при тях е, че са изключително нежни, любвеобилни и за тях най-важното е да намерят голямата, истинската любов.

 

 

Шоколад – сигурно се досещаш, че мъжете и жените, които обичат шоколадов сладолед са страстни любовници и обичат да правят див и необуздан секс. Те имат невероятен чар и шесто чувство за желанията на гаджето си. А това им помага да бъдат търсени и неустоими партньори.

 

Ягода – любителите на ягодовия вкус са екстровертни и усмихнати личности. Те обичат да живеят на ръба, обичат адреналина и обичат новите запознанства. Това, което не обичат, са сексуалните авантюри. Те предпочитат да прекарват вечерите си в прегръдките на любимия човек.

 

Банан – банановият сладолед се харесва на нежни и жизнерадостни хора, които се обвързват лесно. В секса обаче са доста придирчиви и нерешителни и им е нужно известно време, преди да се отпуснат с нов партньор и да бъдат себе си.

 

Лимон – тези, които харесват лимонов сладолед, харесват и екзотични партньори. На тях често им е трудно да бъдат дълго време само с един човек, но когато срещнат истинската любов, са верни до гроб. За тях е подходящ партньор с огнен темперамент, който ще ги изненадва всеки ден и който ще прави връзката по-хубава.

 

Череша – любителите на сладолед с вкус на череша са изключително отговорни и адски чаровни. В сексуалните им взаимоотношения се наблюдава дистанцираност, но когато срещнат подходящ партньор, те бързо свалят гарда.

 

Орех – ореховият сладолед е любим на чувствителните мъже и жени, които имат нежни сърца. Те притежават силно чувство за дълг към семейството и обичат да прекарват свободното си време у дома. Минусът им е, че са малко скучни по време на секс и рядко имат страстни взаимоотношения с партньора си.

 

Шам-фъстък – мъжете и жените, които обичат да похапват сладолед с вкус на шам-фъстък са изключително чаровни и забележими. За да изградят обаче стабилна любовна връзка, те трябва да открият у човека до себе си своята половинка както на духовно, така и на еротично ниво. А това невинаги е толкова лесно, колкото звучи.

 

Страчитела – ваниловият сладолед с парченца шоколад имат нужда от разнообразие във връзката и често не знаят какво точно искат по време на секс. Те са верни на партньора си само ако им нужната свобода да опитват нови и нестандартни неща по време на секс. Ако това не е възможно, те го търсят при други.

 

Капучино – почитателите на капучиновия вкус имат изключително много идеи и планове. За тях в любовта по-важно е духовното, отколкото еротичното.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия