Какво не бива да казваш гаджето по време на секс?

2016-04-25 16:35:00
Какво не бива да казваш гаджето по време на секс?
Снимка: iStock

За да върви една връзка и двамата партньори да бъдат щастливи, трябва да се спазват някои ... да ги наречем „правила“. Когато една жена се сближи с един мъж, тя започва да му споделя абсолютно всичко, вярвайки, че така е правилно. Но не е. Може да споделяш всичко на приятелките си, но не трябва да го правиш и с човека до себе си. Особено по време на секс.

 

Някои бъбриви дами са склонни да говорят за какво ли не по време на сексуалния акт, без дори да се замислят дали това е най-подходящият момент. Ако и на теб ти се е случвало от време на време, то тази статия със сигурност ще ти бъде полезна.

 

Виж кои са нещата, които никога не бива да обсъждаш по време на секс:

 

Броят на интимните ти партньори – на него със сигурност му е любопитно с колко мъже си спала, но да му го споделиш в леглото не е добра идея. Като цяло е по-добре да не му споделяш бройката си, но ако няма как да избегнеш това, просто я намали до разумно число (ако има нужда, разбира се!).

 

 

Фактът, че си мислиш, че бившият е по-красив от него – на гаджето ти няма да му стане приятно да чуе това, където и да се намирате. Но със сигурност ще успееш да сринеш самочувствието му и мъжкото му его, ако го кажеш по време на секс. Сравнения с други мъже може да правиш само на ум или с приятелките си!

 

Сексуалните си фантазии – хубаво е да си споделяте такива неща, но преди да го направиш, опипай почвата. Сподели му какви са твоите желания по начин, който смяташ, че е подходящ. Започни с по-нормални сексуални фантазии и постепенно, ако видиш, че той е ОК и е разкрепостен, продължи с по-хард неща.

 

Желанията ти към други мъже – без значение къде му споделиш това, той няма да остане никак очарован, така че по-добре си запази тази информация за себе си.

 

Миналото ти – миналото си е минало, така че е по-добре да си остане такова. Ако ти се е случвало да изневериш на бившето си гадже, по-добре не споделяй това на настоящето, защото той никога няма да може да ти има доверие (с или без причина).

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия