Видовете секс, които мъжете най-често практикуват

2016-04-21 14:43:00
Видовете секс, които мъжете най-често практикуват
Снимка: iStock

Представителите на силния пол обожават да правят секс. От какви точно ласки обаче имат нужда, обикновено зависи от тяхното настроение и събитията, които са им се случили в последно време. Според специалистите мъжете най-често избират 3 вида секс. Кои са те?

 

Чувствен секс – господата стават изключително сантиментални и се възбуждат, когато им се случва нещо за пръв път. Става въпрос за най-обикновени неща като красива гледка, скок с парашут, купуване на нова кола и т.н. В главите им започват да се въртят мисли какво би станало, ако парашутът не се беше отворил, как ще хвърчи с висока скорост по улиците и т.н. От тези мисли няма да получат ерекция, но определено ще са във възбудено състояние. В такива моменти мъжете имат нужда от спокоен и чувствен секс, придружен с целувки и докосвания.

 

 

Мързелив секс – когато мъжът е ядосан заради нещо или е разстроен поради някаква причина, той иска да отпусне, правейки секс, но не иска да се напряга излишно. В такъв момент жената трябва да накара гаджето си да легне/седне на дивана и да започне нежно да го гали. Когато той се възбуди достатъчно, тя сяда отгоре му с гръб към него. След това той сам ще продължи играта, като започне да гали партньорката си.

 

Животински секс – неговият любим футболен отбор е победил и той е на върха на щастието. В такъв момент той има нужда да се чувства победител и животинското у него се обажда. Започни да го дразниш, като постепенно сваляш дрехите си и леко му се дърпаш. По този начин ще събудиш животинския му инстинкт. Когато те настигне, влез в ролята на заловена плячка или му направи някой мръснишки намек. Нека той избере позата, в която да правите животински секс.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия