Какво искат жените в леглото [част втора]

2014-11-03 18:15:00
Какво искат жените в леглото [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Понякога комуникацията между половете е много трудна и наистина има неразбирателство между момичетата и момчетата. Повечето момчета са директни и не разбират женските намеци. Затова понякога има проблеми във връзката: както в отношенията, така и в леглото. Сега ще помогнем на силния пол с няколко съвета. Какво искат жените в леглото?

 

Самоувереност. За жените, самоувереността е едно от най-възбуждащите неща. Важно е вие да сте самоуверени, за да почувства мъжествеността и закрилата ви. От друга страна, не по-малко важно е и тя да се чувства уверена в себе си. Правете комплименти на момичето до вас. Повтаряйте ѝ непрекъснато какво точно харесвате в нея. Карайте я да се чувства красива, уникална и сексапилна.

 

Подлудете я. момичетата обичат палавото въображение и ненавиждат скуката. Вие трябва да я накарате въображението ѝ да работи, да се чувства палава, да я накарате да полудее. Правете първата стъпка и ѝ дайте поле за изява. Помогнете ѝ да отключи фантазиите си.

 

Обръщайте внимание на цялото ѝ тяло. Повечето момчета не обръщат достатъчно внимание на тялото на партньорките си, защото се съсредоточават на определени места. Момчета, цялото тяло на жените е изпълнено с ерогенни зони. Целувайте я, докосвайте я, не пропускайте врата, бедрата, коремчето.

 

Задоволявайте я. Няма какво да се лъжем, за жените удоволствието от секса е много важно. Старайте се да я докарвате до кулминационния момент. Не се фокусирайте само върху вашите нужди, напротив, старайте се повече. Говорете си с нея, питайте я какво ѝ харесва, следете реакциите ѝ. Напипайте слабите и места и действайте. Не забравяйте, че понякога на жените им е трудно да се отпуснат и да говорят открито за секс, дори с гаджето си. Това е нормално, но не мислете, че тя не обича секса. Напротив, просто ѝ е неудобно да споделя и не се е отпуснала достатъчно.

 

Сексът за жените е свързан с любовта. За мъжете сексът е просто секс. При жените не е точно така. За тях сексът започва с любовна игра и подготовка, но свършва с ласки. Дайте ѝ всичко, от което има нужда. Не пропускайте да я целунете, да я гушнете и просто да постоите до нея след секс. Това е неизменна част за жените, любовният акт за тях  е нещо повече, затова постойте поне няколко минути гушнати.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия