Как да го накараш да те обича вечно

2014-10-05 12:02:00
Как да го накараш да те обича вечно
Снимка: freedigitalphotos.net

Всяка жена иска да бъде обичана и да има здрава и силна връзка. Дори понякога да сме разочаровани от поредното гадже, да искаме почивка или нещо мимолетно, в края на краищата пак идваме до желанието за топлота, сигурност и истинска любов. Проблемът е, че някои жени не знаят как да запазят тази истинска любов в живота си и често пъти мъжете ги напускат. Как да го накарате да ви обича вечно?

 

Не използвайте секса като оръжие. Много жени манипулират мъжете си чрез секс. Ако постоянно се оправдавате и отказвате интимност на приятеля си, вероятно той ще ви замени. Мъжете обичат секса и не могат да разберат защо точно половинката им отказва. Сексът е начин да изразите любовта си един към друг.

 

 

 

 

Уважавайте се. Не подценявайте гаджето си. Вероятно той е готов да направи много за вас, стига да му позволите и да му докажете, че има смисъл. Не гледайте само материалното състояние. Особено в тийнейджърските години, то не е показателно, защото парите идват от родителите.

 

Бъдете верни. Никой мъж няма да се почувства добре ако му изневерят. Това ще е голям удар по мъжката му гордост и ще разруши доверието между вас. Най-добре е да сте честна и ако нещо не ви харесва във връзката да си кажете. С изневери няма да го накарате да ви обича повече.

 

Не лъжете. Много жени са склонни да лъжат за какви ли не дреболии. Например покупки, глезотии и всякакви други неща. Това е безсмислено, по-добре се доверявайте на партньора си и му споделяйте.

 

Грижете се за външния си вид. Мъжете обичат красиви жени. Вероятно за гаджето си вие сте най-красивата. Но това не означава, че не трябва да се поддържате. За съжаление,  много момичета се отпускат, когато са в сериозна връзка и спират да обръщат внимание на вида си. Гримирайте се, епилирайте се, правете си прически, спортувайте. Това ще го кара да ви харесва още повече и ще е луд по вас.

 

Изненадвайте го. Рутината в една връзка може да се окаже пагубна за чувствата. Не си мислете, че само той трябва да ви изненадва, да ви прави подаръци и да ви води на нови места. Правете дори дребни жестове, той ще оцени. Купете си ново бельо, изпечете кекс, дори да не можете да опържите две яйца. Купете му подарък без причина, заведете го на кино на любим негов филм, въпреки че не ви харесва.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия