Какво си мислят мъжете по време на секс

2014-09-15 15:44:00
Какво си мислят мъжете по време на секс
Снимка: Dreamstime

Преди и по време на секс на човек му се въртят какви ли не мисли в главата. Хубаво е да изгониш излишните – какво ще ядеш по-късно, дали ще имаш пари да си купиш обувките, които си си харесал, добре ли изглеждаш и т.н. Трябва да се отпуснеш и да се наслаждаваш на случващото се.

 

Ако се чудиш какво си мисли момчето, което за пръв път те вижда гола, виж някои от нашите предположения:

 

 

„Я, татуировка. Какво ли означава?“ - нормално е да се зачуди, особено ако татуировката представлява някаква странна картинка или надпис на китайски, арабски или друг непознат език.

 

„На живо изглежда още по-добре“ - ако досега сте се виждали само онлайн, нормално е да му мине през главата тази мисъл. Само, че ако това ви е първата среща, защо вече си гола и ще правите секс?

 

„Лелеее, какви гърди ...“ - колкото и да си приличат гърдите, всяка жена има различни. Затова е нормално да се загледа по твоите, когато ги види за пръв път.

 

„Дали спалното бельо е достатъчно чисто“ - мъжете не обръщат голямо внимание на чистотата у дома, особено ако не живеят с родителите си, но в такива моменти се сещат за нея и се притесняват дали всичко е ОК.

 

„Дали всичко е наред?“ - той също се притеснява как изглежда в твоите очи. Чуди се дали изглежда твърде развълнуван и нетърпелив да бъде с теб или напротив.

 

„Тя определено знае какво харесвам“ - мъжете обожават да правят секс с жени, които сбъдват техните желания, без да ги молят за това.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия