Готови ли сте за сериозна връзка

2014-09-07 15:56:00
Готови ли сте за сериозна връзка
Снимка: Dreamstime

Сериозните връзки не са за всеки човек. Защо? Защото в тийнейджърските си години растем най-бързо, развиваме се и се променяме най-интензивно. Това е времето на любовни разочарования, първи опити в секса и всякакви любовни драми. Но идва един момент, в който срещаме подходящ човек и се замисляме за нещо по-сериозно. Сега ще ви споделим кои са признаците дали сте готови за сериозна връзка.

 

Изморени сте от игри. Да, всяка свалка е своеобразна игра. Всяко ново запознанство с цел ухажване, свалки и секс, е игра, която в един момент ви омръзва. Така разбирате, че пилеете времето си в безсмислени връзки, които нищо не ви дават. А и не ви ли се струва вече, че играта е една и съща. Срещате хора, запознавате се с тях, излизате, сваляте се, правите секс. И всеки път едно и също. Ако сте изморени от това, значи трябва да се ориентирате към нещо по-сериозно.

 

Знаете какво искате. Да, младите хора са объркани и често пъти се колебаят от една крайност в друга. Така се оказва, че те не знаят какво искат и се лутат объркани в желанията си. Ако вече знаете какво искате и сте уверени в себе си, тогава е време да се насочите към по-сериозни отношения. Представете си каква връзка искате, помислете си кое е идеалното гадже за вас и дерзайте.

 

Самодостатъчни сте си. Не си мислете, че ще наваксате нещо, което ви липсва, като си намерите гадже. Това няма просто как да стане, защото явно не сте готови за връзка. Ако изпитвате липса на нещо, самоусъвършенствайте се, поработете върху себе си и тогава се замислете за нещо сериозно.

 

Не ближете стари рани. Преживели сте всички стари връзки, отминали чувства и не мислите за бившите си гаджета. В такъв случай сте готови за сериозна връзка. Не си мислете, че ще се излекувате от любовните разочарования с ново гадже. Така ще нараните невинен човек, а вие няма да се почувствате по-добре.

 

Нямате очаквания. Понякога разочарованието идва от големите очаквания, които имаме към хората или връзките. Постарайте се да нямате очаквания. Недейте да възлагате огромни надежди на всяко запознанство, защото няма смисъл. Опознайте добре човекът, когото харесвате и после имайте очаквания.

 

Поучили сте се от отминали грешки. Човек се учи от грешките си, както и от грешките на другите. Ако все още не успявате да натрупате опит от всичко преживяно, значи не сте готови за сериозни отношения. Но ако времето ви е научило на някои неща, които сте преживели, хвърляйте се смело в сериозните връзки. 

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия