Кои са признаците на лошия секс [част втора]

2014-08-23 13:03:00
Кои са признаците на лошия секс [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Ако сексуалният ви живот не е задоволителен, няма как да го скриете. Човек започва да се колебае в партньора си, става раздразнителен и неуверен. Липсата на качествен секс може да се окаже пагубна за връзката. Партньорите започват да се карат, дразнят се за дребни неща един на друг и сякаш ставате друг човек. Лошият секс е причина много хора да развалят отношенията си. Кои са признаците на лошия секс?

 

Предпочитате да правите секс „набързо“. Вместо да прекарате цяла нощ, изпълнена със страст и удоволствие, вие предпочитате да правите секс за кратко. Разбира се, че сексът „набързо“ понякога е много страстен и носи много удоволствие и наслада. Но не може винаги да искате такъв секс. Ако вместо да се отпуснете, да си направите романтична вечер с малки секси изненади, вие винаги бихте предпочели сексът да е по-набързо, вероятно нещо куца.

 

 

Не си комуникирате. Тук не става дума за разговорите в една връзка, а за мръсните думи в леглото. Ако сте прекалено срамежливи или се страхувате да говорите мръсотии на гаджето, вероятно не се наслаждавате изцяло на секса. Трябва да съумеете да казвате какво искате да направите или да ви направят. Ако не си говорите за секс и не насочвате гаджето си, докато го правите, не очаквайте невероятни изживявания. Опитайте се да кажете какво ви харесва, ако сте срамежливи, тогава покажете какво искате. Ако искате той да ви лиже, просто насочете главата му натам. Ако искате тя да бъде отгоре и да е активната, действайте, покажете ѝ какво искате.

 

Имате желание да си тръгнете веднага след секс. Това може да издава, че като цяло връзката ви не върви. Ако сексът също куца, вероятно няма да ви е до гушкане, до близост и ще искате да си тръгнете час по-скоро. След секс е нормално човек да търси близост, дори да сте само любовници и да нямате никаква връзка. Ако партньорът ви веднага започва да се облича или влиза да се къпе без вас, държи се дръпнато и не ви дава ласки, това е голямо предупреждение. Помислете си дали няма замесен трети човек в отношенията ви и не е ли време за сериозен разговор между вас.

 

Търсите други източници на удоволствие. Самозадоволявате ли се често? Заглеждате ли се по други хора, макар да не бихте изневерили? Гледате ли порно, когато сте сами? Това са признаци, че наистина явно нещо ви липсва в секса и се опитвате да си го наваксате. Опитайте се да разберете къде е проблема и поговорете с партньора си.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия