Дали той е твоята идеална половинка ?

2012-06-15 09:45:00
Дали той е твоята идеална половинка ?
Снимка: sxc.hu

Ева не е имала право на избор, тъй като е съществувал само Адам. От там насетне дъщерите ѝ винаги са се лутали и са измъчвали хубавите си главички с въпроса дали Той е истинският, дали Той е мъжът на живота им и дали Той наистина я обича нея и единствено нея. Няма как. Въпреки всички словесни уверения съществуват допълнителни жестове и поведение, които допълват или разкриват дали мислите едно и също и дали наистина той ще остане при вас или просто стоите на малка гара, където експресният влак няма никакво време да поостане. И ако е спрял, то е само по грешка. Колкото и невероятно да се чувствате с един мъж, колкото и пеперуди да пърхат в стомаха ви, достатъчни са само няколко малки признака, за да се уверите, че срещата с него е имала съдбовен характер:

 

Той говори в множествено число

 

Не казва „аз", а „ние" - „Ние" ще пътуваме някъде си, ще ходим да гледаме европейското по футбол, ще отскочим до магазина. Разбира се, след отскачането до магазина и последвалото суетене около приготвянето на вечерята, той при всички случаи би взел някакво участие – дори при отсервирането на масата. Признайте си, че тази представа направо гали въображението, но ако той наистина го прави няма съмнение, че му е много приятно с вас и е готов да го прави още и още. Разбира се, че няма търпение да мине деловата част и да ви покаже на колко още неща е способен.

 

С удоволствие се запознава с всичките ви роднини

 

Дори и с най-проклетите. Както е готов да покаже и своите най-проклети, но предпочита да ви запознае с близките и обичаните – особено с мама. Както знаете, неговата майка е изключителен филтър и щом той го прави, значи единствено и само че е готов да представи втората жена, която има роля в живота му и то каква!

 

Хич не се стеснява да говори за детските си години и да ви показва колекциите си от онова време

 

 

Нещо повече, има ви абсолютно доверие и ако гордо ви запознае с всичките си приятели, значи здраво сте стъпили върху мъжката му амбиция. В неговото поведение има послание: Вижте, вижте с каква жена съм! Момент, тази жена сте вие! Никой не може да изтрие щастливата ви усмивка в този момент, нали!

 

Дори когато се карате. Нека това да не ви подвежда. Понякога една здравословна кавга е за предпочитане, защото освен, че после имате чудесни поводи за сдобряване тя е и доказателство, че го вълнувате.

 

Защото, ако не му пукаше, той щеше елегантно да затвори вратата след себе си или пък не толкова елегантно, а с трясък, но наистина щеше да отпътува в неизвестна посока. Но каквото и да си говорим няма кой друг освен вас да знае, че той и само той е мъжът с когото искате да отскочите до магазина, да гледате европейското, да се скарате и после дълго да се сдобрявате. Той просто е вашият човек.

 

Още съвети за интимния ви живот четете в Tialoto.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия