Европейско кино вкъщи по Bulgaria On Air

2018-05-09 14:45:00
Европейско кино вкъщи по Bulgaria On Air
Снимка: Bulgaria ON AIR

Месец май оказва се е доста голям за Европа. Само преди няколко часа бе даден старт на големия песен конкурс Евровизия, на който нашата страна се представи повече от успешно с песента на Equinox – Bones.

 

Днес пък е денят на Европа. А в ефира на телевизия Bulgaria On Air всеки уикенд зрителите могат да се насладят на впечатляващи европейски филми за любителите на седмото изкуство.

 

В навечерието на един от най-големите кинофестивали в света – този в Кан – кои филми ни очакват пред малкия екран по Bulgaria On Air – в студиото на „Околосветско“ влиза кино критикът Петя Славова.

 

Национална телевизия Bulgaria ON AIR посвещава семейните уикенди през май на легендарни заглавия от европейското кино.

 

От 5 до 27 май, в 23 часа, зрителите могат да се насладят на разнообразие от забавни, драматични и истински истории, пресъздадени в стила на европейското висококачествено кино.

 

Любов по време на война - този уикенд Bulgaria ON AIR ще заложи на военната тема. На 12 май, събота, френският филм „Не ми казвай, че момчето е лудо“ ще разкаже историята на млад мъж, от арменски произход, на име Арам, който през 80-те години на миналия век взривява колата на турския посланик в Париж.

 

Кои са останалите вълнуващи заглавия през месец май?

 

 
 

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия