Бела Хадид разказва за борбата със своите заболявания

Известните също страдат

2018-02-16 13:30:00
Бела Хадид разказва за борбата със своите заболявания
Снимка: Instagram

В наши дни обсъждането на здравословни или емоционални проблеми при жените и разпространението им чрез социални мрежи и медии се превръща в норма.

 

Тази седмица Лена Дънам обяви решението си да направи хистеректомия, а сега, няколко дни по-късно Бела Хадид споделя за борбата си със социалната тревожност.

 

Манекенката сподели в участие в предаването на майка си Йоланда, че среща големи трудности в заставането пред камера и общуването с много хора, защото това силно я притеснява и я кара да плаче и трепери.

 

Хадид добави, че ежедневната работа с проблема подобрява положението поне малко и я кара да бъде по-отпусната в общуването.

 

Според националния институт по психично здраве, социалното безпокойство може да се появи със следните симптоми – гадене, треперене, бърза сърдечна дейност, сковаване на тялото, затруднено мислене в различни социални ситуации.

 

И въпреки че фотосесиите и червения килим не участват в живота на средностатистическия човек, 40 милиона възрастни американци страдат от тревожни разстройства.

 

Хадид е много откровена по отношение на здравните проблеми от миналото си, споделяйки подробности за живота с лаймска болест.

 

От борбата на Селена Гомес с лупус, която доведе до трансплантация, безплодието на Криси Тейгън, борбата на Джиджи Хадид с болестта на Хашимото – жените използват своята сила, за да припомнят на всички по света, че те не са сами в личните си битки.

 

Снимка: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия