Дженифър Анистън и Джъстин Теру се разделиха!

Каква ли е причината?

2018-02-16 12:30:00
Дженифър Анистън и Джъстин Теру се разделиха!
Снимка: Instagram

Двойката реши да сложи край на мъчителната връзка, в която времето им заедно беше доста ограничено.

 

В съвместно изявление те казаха: “В стремежа ни да избегнем по-нататъшни спекулации, ние решихме да обявим раздялата си, което беше напълно съвместен избор. Стигнахме до него в края на миналата година, но приятелските отношения между нас се запазват“.

 

“Искахме да направим раздялата си не пред погледите на медиите, но като се има предвид, че индустрията на клюките не може да устои на възможността да спекулира и измисля истории, решихме да бъдем напълно откровени“, казват още двамата разделени съпрузи.

 

Дали раздялата може да бъде свързана с ергенския статус на Брад Пит, който излиза с много жени след като Анджелина вече не е част от живота му?

 

Дженифър и Джъстин се ожениха през 2015, а по-рано той признава, че бракът му с нея е чудесен:

 

“Очевидно е, че съм женен, мисля, че бракът ме научи да бъда по-спокоен. Баба ми и дядо ми бяха женени повече от 50 години и няма да забравя как дядо пишеше в дневника си всеки ден едно и също изречение:

 

“Обичам Ан повече от всякога днес“. Мисля, че това беше неговата медитация, която поддържаше добрите отношение в брака му, а и също благодарността към баба. Беше много истинско“.

 

Снимка: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия