Тихо Място - очаквайте филмът, който смразява кръвта

Там, където не бива да издаваме и звук

2018-02-16 10:30:00
Тихо Място - очаквайте филмът, който смразява кръвта
Снимка: Instagram

Джон Кразински седи на режисьорското място на предстоящия модерен ужас 'Тихо Място', който разказва историята на четиричленно семейство, което трябва да живее живота си в пълна тишина, защото мистериозни същества заплашват оцеляването им.

 

Тайнствените създание използват звука, за да се ориентират къде се намира плячката и дори най-тихата стъпка ги привлича мигновено, което води до едни от най-невероятните сцени в историята на филмите на ужасите.

 

Браян Уудс, Скот Бек и режисьорът Казински са работили по сценария за филма от история, написана от Уудс и Бек, а главните роли играят много известни актьори.

 

Казински, който не се задоволява само с режисирането и позицията на изпълнителен продуцент, поема една от главните роли, заедно с блястящата актриса Емили Блънт и някои малки талани, сред които са Noah Jupe, Millicent Simmonds и Cade Woodward.

 

Очакваме с нетърпение да видим как премиерата на филма на фестивала 'South by Southwest Film Festival' на 9 март тази година ще бъде приета от критици.

 

Очаква се огромен интерес към лентата, която няма почти никакъв диалог, но предлага улекателно изживяване за зрителите. Вижте трейлъра:

 

Автор:

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия