Топ 3 най-важни декорации, според дизайнер

С които да превърнете дома си в творените на изкуството

2018-02-15 15:30:00
Топ 3 най-важни декорации, според дизайнер
Снимка: Instagram

Начинът, по който Шанън Смит превръща един апартамент в уютен дом, може да ви накара да я объркате за магьосник или най-малкото за кръстницата от приказките.

 

Тя може да направи чудеса където и да било, без значение колко малък е бюджетът или помещението. Тайната на създаването на красив, уютен и стилен дом е да се съсрадоточиш върху 3 неща според нея:

 

'Аз вярвам в това, че не са нужни много вещи и декорации, за да направите вида на жилището завършен. Ако се фокусирате само над 3 акцента, може да направите всяко място уютно', казва тя. Вижте ценните съвети на Шанън за интериора на дома:

 

1. Текстура

 

'Добавете текстура с пердета, килими и винтидж покривки от естествени нишки', казва известната дизайнерка. Уютът, който създават меките материи не може да се постигне с нищо друго. Представете си хол с гол под и щори и го сравнете с такъв, който има голям, мек килим и нежни завеси.

 

2. Три цвята

 

Съсредоточете се върху 3 цвята в една стая - много тъмен, много светъл и нещо средно, които да си отиват и превърнете дома си в истински шедьовър.

 

3. Мащаб

 

'Големи произведения на изкуството, големи огледала или килими подчертават височината на тавана и ширината на помещението. Ако се притеснявате, че живеете в малко пространство, съсредоточете вниманието си върху това, защото усещането за обем ще ви накара да се почувствате по-свободни.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия