Готова ли е Джоли за срещи след развода?

Актрисата е сама повече от година

2018-01-15 11:30:00
Готова ли е Джоли за срещи след развода?
Снимка: Instagram

42-годишната актриса е сама откакто се раздели със съпруга си Брад Пит, с който имат 6 деца – Мадокс (16), Пакс (14), Захара (13), Шайло (11) и 9-годишните близнаци Вивиан и Кнокс.
Раздялата стана факт през септември 2016, а според запознати актрисата засега не търси нов мъж в живота си.

 

 

'Анджелина не излиза с никого и едва ли ще го направи скоро. Тя е фокусирана върху децата си и техните нужди', казва запознат.

 

Според близък на Брад (54), той вече е излизал на много срещи, след раздялата с актрисата от 'Господарка на злото', но според него никоя от тях не е сериозна.

'Той излиза на срещи, но не обмисля нищо сериозно. Любовният му живот определено не е приоритет – децата са. Това е важно време за него, децата са неговият живот. Означават всичко за него', споделя близък на актьора.

 

 

Всичко това се случи след като Анджелина опита да спаси брака си, създавайки общ проект: 'Срещнахме се, работейки заедно и работехме добре.. Искам да го направим отново.. Мислех, че ще бъде чудесно да комуникираме', казва тя.

 

'От една страна научихме някои неща. Но имаше някаква тежест и тя не се появи заради филма. Беше нещо, с което се борехме.. нещата се случват по различни причини.. Защо направих точно това? Защо се чувстваме по този начин? Не съм сигурна', добави Анджелина.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия