Памела Андерсън с предупреждение

Актрисата загрижена за безопасността в такситата

2018-01-12 15:30:00
Памела Андерсън с предупреждение
Снимка: Instagram

50-годишната Андерсън обяви, че компаниите са пълни с шофьори, които могат да проявят насилие над пътниците.

 

Тя подчертава, че много от инцидентите, за които става въпрос в движението #MeToo, са се случили именно в подобна ситуация. Много хора се оплакват, че са били жертви на сексуално насилие от шофьори на таксита или наети луксозни автомобили.

 

 

Памела казва: 'Приложенията, с които хората поръчват превоз са пълни с шофьори, които са способни на някакво посегателство.

 

Изумена съм колко подобни истории видях в #MeToo. Дълбоко загрижена съм за момичетата и момчетата, които пътуват сами с непознати, които изобщо не са проверени'.

 

 

 

Актрисата от 'Baywatch' участва в новата реклама на Националната асоциация за безопасен превоз, която подкрепя жертвите на сексуално насилие изцяло.

 

Памела е имала инцидент с шофьор, който е заключил вратите, оставяйки я в капан. Звездата изнесе реч за това колко е важно да наемаш безопасен превоз.

 

'Когато се качват в такси, ти приемаш всички рискове, които това може да донесе. Компаниите лесно се измъкват от отговорност при подобни инциденти, затова винаги бъдете внимателни и отговорни', каза тя.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия