Стивън Спилбърг: Опра Уинфри – президент!

Режисьорът е вдъхновен от водещата

2018-01-12 16:30:00
Стивън Спилбърг: Опра Уинфри – президент!
Снимка: Reuters

63-годишната Опра Уинфри – водеща и медиен магнат, очарова всички с невероятната си реч за сексуалното насилие по време на церемонията 'Златен глобус'.

 

На наградите стана ясно, че любимката на американския народ има намерение да навлезе в политиката и дори в Белия дом, като се кандидатира за президент през 2020г.

 

 

Легендарният режисьор Стивън Спилбърг изцяло подкрепя Опра с думите: 'Мисля, че Опра Уинфри ще бъде абсолютно брилянтен президент. Ако се кандидатира, аз ще я подкрепя'.

 

'Тя е в медийното пространство от 35 години, засягайки всички нива на социалната сфера. Опра изгради мостове между различни идеологии и различни гледни точки'.

 

Снимка: Instagram

 

Стивън продължи: 'Мисля, че имаме нужда от някой, който е загрижен, състрадателен човек в Белия дом, който разбира хората и поставя народа пред своите собствени идеи за власт и личностно издигане, според мен Опра вече е доказала своето огромно себеотрицание'.

 

 

На въпроса дали вярва, че Опра има квалификацията, необходима да бъде президент, режисьорът отговаря: 'Сегашният президент има ли? Мисля, че тя ще навлезе в професията, точно както Бил Клинтън го направи. Предпочитам Уинфри, вместо някой с политическа кариера'.

 

В нейната реч, Опра говори за свободата в пресата, расизма и сексуалното насилие, а след това получи овации и изправи публиката на крака.

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия