Харви Уейнстейн олеква с 12 милиона

Джорджина Чапмън няма да се откаже от развода

2018-01-11 12:30:00
Харви Уейнстейн олеква с 12 милиона
Снимка: Instagram

Дизайнерката обяви, че напуска 65-годишния посрамен продуцент миналата година, след като от сексуален тормоз се оплакаха повече от 80 жени за периода от последните 30 години.

 

Но сега двойката стига до споразумение за предстоящия развод. Според запознати семейството, което има 7-годишна дъщеря Индиа и 4-годишен син Дашиел, наскоро са подписали сделката, която ще бъде внесена в съда през идните дни.

 

 

За момента не е ясно какво точно е посочено в бракоразводното дело като причина, но има информация, че Джорджина вероятно ще получи близо $12 милиона благодарение на предбрачното споразумение, което двамата са подписали преди 10 години.

 

 

В него пише, че Джорджина има право на $400 000 за всяка година от брака им. Според близни на двойката, тя е имала намерение да се разведе с Харви, въпреки че не е подала молба за развод два месеца след като го напуснала.

 

'Джорджина и Харви са говорили след раздялата, но само заради децата. Тя не иска да говори с него за друго в този момент, но се е подготвила с добри адвокати. Има много хора, които я подкрепят', казва неин близък.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия