Джесика Симпсън се прави на ученичка – фенове й се смеят

Дали е толкова зле?

2017-10-20 14:30:00
Джесика Симпсън се прави на ученичка – фенове й се смеят
Снимка: Instagram

Симпсън явно искала да си върне спомените от младини, но визията й отнесе иронични коментари.

 

Майка на две деца, звездата не се поколеба да публикува своя снимка в Instagram, където лежи на животинска кожа, облечена с късо кожено яке, дънки и мрежести чорапи с високи токчета, а косата й е вързана на две опашки. Тя получи над 800 коментара, много от които бяха критични.

 

„За 37-годишна тези опашки ми идват в повече, но другото e трепач!” – е един от коментарите. Други не бяха така мили: „отрежи тая коса... толкова е странна”, а също: „Красива жена... без опашки, моля. Не подхожда на възрастта ти.”

 

Но приятели на Джесика, като Одет Аннабъл, подкрепиха интересната й визия в коментар. След критичните мнения, Симпсън получи и много одобрения като: „Развихри тези опашки и покажи дивата си и забавна страна. Изглеждаш невероятно.”

 

Симпсън има опит в провокирането на подобни реакции. Тя беше нападната от фенове, заради снимката на дъщеря си по бикини, която беше публикувала в Инстаграм.

 

Хората казваха на Джесика, в сайта за социални медии, че тя експлоатира дъщеря си и въпреки че други защитиха певицата, тя в крайна сметка изтри снимката.

Автор:

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия