5 знака, че някой е добър в леглото

По какво да го познаем?

2018-04-14 10:30:00
5 знака, че някой е добър в леглото
Снимка: Pixabay

Сексът е нещо, предназначено за двама, но се оказва, че е много трудно да намерим добър партньор.

 

Често срещаме хора, които имат страхотни качества, забавни са, може да се разчита на тях и ги харесваме, но в последствие откриваме, че някак си не се получава в леглото.

 

Има няколко черти, за които да наблюдавате, издаващи добрите в секса.

 

Ето кои са те:

 

1. Хигиенните навици

 

Задължително се загледайте за хигиенните навици на партньора ви. Ако той се поддържа, грижи се за себе си и своето тяло, това е добър знак за уменията му в леглото. Ако е занемарен и избягва елементарни хигиенни навици, дори и да не са значителни, това е признак за немърливост и липса на отношение.

 

2. Няма против орална любов

 

Знаете какво ви харесва и е чудесно, ако партньорът ви не се колебае да направи всичко за вашето удоволствие. Ако това е на лице, не се притеснявайте – имате до себе си човек, който е добър в леглото.

 

3. Приключенски дух

 

Нежността и страстта се убиват много бързо, ако партньорът ви е скучен. Опитайте се да разберете дали човекът до вас обича приключенията. Ако отговорът е „Да“, то тогава се радвайте, защото това значи, че няма да правите еднообразен и скучен секс, а наистина ще се забавлявате.

 

4. Хубаво тяло

 

Напълно естествено е да се привличате от всеки тип тяло и това да не е най-важното за вас, но все пак трябва да споменем, че стегнатото и хубаво тяло е признак за спортна култура. От такъв човек можете да очаквате да се раздава, да не се изморява лесно и да изпробва на пръв поглед трудни пози.

 

5. Въображение

 

На финала, но не на последно място трябва да отбележим, че въображението е много важен елемент. Ако партньорът ви го има, сексът гарантирано ще е добър. От такъв човек очаквайте разнообразие и експерименти.

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия