5 задължителни тенденции в красотата

Какво е модерно този сезон?

2018-04-20 13:30:00
5 задължителни тенденции в красотата
Снимка: Instagram

От дръзки до красиви, изглежда, че има нови водещи тенденции в красотата, които виждаме всеки ден в Instagram. Някои от тях обичаме, а към други сме със смесени чувства.

 

От нокти до коса, тези тенденции в красотата се доказаха в социалните мрежи и бяха изпробвани от хиляди жени по света. Вижте кои са топ 5 на задължителните трендове за пролетта.


1. Блестяща маска


Тази тенденция едновременно ни прави красиви и готови за снимка, дори докато още сме с маската. Блестящите частици добавят игрив елемент към ритуала ни за красота, а все по-често ще го виждаме във фийда в социалните мрежи.

 


 

Снимка: stefaniademontismakeup / Instagram


2. Омбре вежди


Минахме през тенденцията за омбре в косата, а сега тя минава към веждите. Техниката създава преливащ цвят, който се явява като „опашка“ на веждата. Това е страхотен начин да създадете смел акцент в лицето и дори може да елиминира нуждата от грим по очите.

 


 

Снимка: beasweetbeauty / Instagram 


3. Пастели в косата


Нюансите за косата се менят с всеки сезон, а най-нормално е с повишаването на температурите да стават все по-нежни и пастелни. Тематично, за пролет 2018 ще носим косата си като захарен памук в нежни и едва доловими преливащи нюанси.

 


 

Снимка: wella_jordan / Instagram


4. Холограми по ноктите


Ефектният маникюр винаги ще бъде модерен, а този сезон минава под знака на холограмите. Огледалното отражение минава през многобройни цветни елементи, с които няма как да останем незабелязани.

 

 

Снимка: hudabeauty / Instagram 


5. Кристални клепачи


Поставяхме кристали по веждите, по устните и по тялото, а в този сезон с тях ще акцентираме върху клепачите. Тенденцията е много лесна и с помощта на блясък създаваме модерната очна линия.

 

 

Снимка: grace_mcquillan / Instagram 

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Lilly23
преди 5 години

Ако това е красотата днес, то искам да съм грозна!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия