Най-доброто място за почивка според зодията!

Където ще се чувствате прекрасно

2018-02-17 10:30:00
Най-доброто място за почивка според зодията!
Снимка: Instagram

Ако вече мечтаете за лятна почивка, определено трябва да видите какво предлагат звездите за най-подходяща дестинация това лясто. Всеки зодиакален знак е уникален и има свое виждане за това къде е най-готиното място за релакс. Вижте къде да планирате пътуването си според зодията:

 

Овен

 

Мауи, Хаваи - Най-доброто място за Овена, който има душа на приключенец. Огненият знак обича физическите предизвикателства и всеки вид спорт, затова грабвайте сърфа и скачайте в търсене на най-голямата вълна! Там има много спиращи дъха гледки и водопади, които определено няма да попуснете да видите.

 

 

Телец

 

Барселона, Испания - Нека вашата романтична страна да процъфти в един от най-красивите градове на изкуството! Барселона е вторият по големина град в Испания и ще се погрижи за всички класни преживявания, които обичате. Пазаруване, вкусни храни и невероятна архитектура и култура ще направят това най-добрата ваканция за целия ви живот.

 

 

Близнаци

 

Париж, Франция - Вие сте най-вече социални, така че нищо не може да ви зарадва повече от почивка в един от най-популярните градове. Мразите да бъдете сами, което прави града на любовта идеален за вас. Ще имате възможност да изследвате вълнуващите тайни на Париж, да откриете интересни книги, списания и невероятна природа.

 

 

Рак

 

Малдивите - Няма нищо на света, което да обичате повече от това да се отпуснете във водата. Малдивските острови са мястото, където ще сбъднете мечтата си - да посетите райско кътче в компанията на близки и приятели. Там ще можете да се отпуснете наистина чудесно и да се отърсите от всички притеснения.

 

 

Лъв

 

Лондон, Англия - Почивката е нещо, без което не можете, затова едва ли има много места, които не сте посетили. Но Лондон е идеалната комбинация от всичко, което обичате - там ще откриете нещо неочаквано. Невероятната енергия на града ще ви зареди и държи постоянно заети с интересни преживявания, за които копнеете. Вашата любов към театъра и качествената храна открива най-доброто място в този град.

 

 

Дева

 

Бали, Индонезия - Обичате природата и на това място ще се чувствате невероятно. Естествената красота на растения и животни, която ще видите в Бали не може да откриете никъде другаде. Почивката край водата и невероятните пейзажи ще ви заредят с положителна енергия и мисли, от които така силно се нуждаете. Екзотичен поход в гората на маймуните - това, е точно за вас!

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 6 години

hm, dosta izpulneno s tulkuvania . ne obi4am takiva podvejda6ti statii ,


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия