Какво искат мъжете в любовта?

Но жените са твърде различни, за да разберат

2018-02-14 12:30:00
Какво искат мъжете в любовта?
Снимка: Instagram

Въпросът какво искат жените в любовта или изобщо какво искат жените, винаги е вълнувал мъжаката аудитория. Но някой питал ли се е какво искат мъжете?

 

Първото, което трябва да знаем за тях е, че те просто казват това, което искат и обикновено няма никакви скрити замисли. Ако една дама казва 'не', но има предвид 'да', защото иска да провери какво ще стане, то господата не си губят времето с подобни сложни уравнения.

 

Защо жените не разбират мъжете

 

Жените търсят в най-простите думи нещо скрито, нещо сложно, някаква много объркана и закодирана информация, защото те самите са способни на подобни конспирации. Твърде много анализиране обаче винаги води до грешни изводи и развалено настроение. Може би мъжете и жените искат едно и също, но изразяват себе си различно:

 

1. Мъжете искат да се чувстват сигурни

 

Те също имат нужда да разчитат на някой, да знаят, че тя няма да ги предаде, няма да ги изостави или пренебрегва. За тях също е трудно да разкрият себе си и да покажат своята чувствителна страна.

 

2. Искат да се чувстват специални

 

Не само жената желая да бъде единствена, неповторима, незаменима, най-красива и т.н. Мъжете имат нужда да се чувстват специални в компанията на една дама, да усещат, че тя ги разбира и оценява.

 

3. Искат да бъдат оценени

 

Жената, която се смее на шегите им и им влиза в тон, определено е за предпочитане. Мъжете искат да бъдат уважавани и успехите им да бъдат признати, чудесно е ако една дама умее да се справя в живота, но не е много сладко, когато реши да се състезава със своя кавалер и не му дава възможност да се изяви.

 

Снимка: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия