Класация: Най-забавните зодии

Кой има чувство за хумор и кой е пълна скука според зодията

2018-02-06 17:30:00
Класация: Най-забавните зодии
Снимка: Instagram

Всички сме чували, че една от най-предпочитаните черти у някого е да може да накара другите да се смеят. Кой не обича онези, които не взимат нещата твърде навътре и умеят да се забавляват?

 

Смехът е най-доброто лекарство, което винаги помага. Според астрологията, можем да разберем кой е надарен с талант да забавлява околните и кой никак не го бива. Вижте всички зодии, като започнем от най-забавните:

 

1. Козирог


Душата на компанията! Тези ще ви накарат да се търкаляте по пода от смях с шегите си. Много наблюдателни, Козирозите винаги отбелязват детайли, които другите са пропуснали, като обичат да влизат в роли и да правят цели представления.

 

2. Телец


Телците винаги намират време за почивка, нещо приятно и разбира се – забавление! Мръсни шеги? Дадено. Черен хумор? Определено. Този знак винаги поддържа доброто настроение в компанията. Телците почти винаги са в настроение да се шегуват, а ако ги видите раздразнени, по-добре помислете за нещо много забавно и готино и ще ги видите да греят отново.

 

3. Риби


Рибите са много саркастични и не всеки успява да схване кога се майтапят и кога не – те винаги са така сериозни в думите си. Но ако все пак имате нюх за тези неща, ще ви бъде много забавно с този знак. Това е зодията, която може да се шегува с всичко.

 

4. Овен


Овните обичат да се смеят. А когато изпаднат в истеричен смях и дори не могат да ви обяснят какво става, няма как и вие да не се развеселите. Огненият знак често влиза в роли, измисля си думи или прави смешни гримаси, за да накара околните да се развеселят. Това е зодията, с която ще се пръснете от смях.

 

 

5. Водолей


Саркастични и заядливи, Водолеите обикновено се забавляват на чужд груб. Те обичат да отбелязват неща, които другите не смеят да кажат гласно, но си мислят, и това определено е много интересно, макар и малко смущаващо за някои. Въздушният знак не се притеснява да приказва каквото му мине през ума, затова ако сте широкоскроени определено ще се забавлявате с него.

 

6. Стрелец


Стрелците са големи шегаджии, но се нареждат чак на 6-то място, защото техните шеги често остават неразбрани или още по-лошо – грешно разбрани.. В желанието си да се закачат с другите и да ги провокират, Стрелците могат да кажат неща, които преминават границата на шегата и отиват направо към болезнената истина, казана по най-грубия начин..

 

7. Везни


Везните имат чудесно чувство за хумор, което обаче много се притесняват да покажат. Те рядко дават воля на забавните си коментари от страх да не засегнат някого. Въпреки всичко, въздушният знак винаги се смее на чуждите шеги и много обича закачките.

 

Ето ги и най-сериозните знаци:

 

8. Близнаци


Близнаците са саркастични и иронични, но рядко успяват да развеселят някого, защото обикновено хората са по-скоро обидени. Самите те не обичат да се смеят, ами просто да се усмихват, което не ги прави най-забавната компания.

 

9. Лъв


Лъвовете се притесняват да не би да изглеждат жалко отстрани, ако започнат да се правят на клоуни. Те биха изгубили царското си величие, ако влезнат в подобен образ. Освен това се страхуват да не бъдат подигравани или пък да станат обект на шеги, макар и най-приятелски, защото егото им няма да го понесе. Но все пак не биха отказали да се посмеят на чуждите шеги.

 

 

10. Скорпион


Скорпионите обикновено не се смеят. Те са твърде заети с ангажименти и задачи, или пък прекалено ядосани на поредната пречка, за да се занимават с глупости. И помнете – ако все пак успеете да ги развеселите, смейте се с тях, но никога на тях!

 

11. Дева


Девите са критични, сериозни, педантични, организирани, подредени, отговорни.. казах ли критични? Този свят е толкова объркан, неподреден.

 

Той има нужда от толкова много подобрения, а това е ужасно, нали? Защо онези хора се смеят, не виждат ли колко е несъвършено всичко? Девите не разбират нищо от шеги.

 

12. Рак


Животът му е скапан. Нищо няма смисъл. Той е най-изстрадалият, най-нещастният, най-неразбраният. Как е възможно да открие нещо смешно и забавно в този жесток, несправедлив свят? Раците са прекалено вглъбени в проблемите, за да могат да се забавляват.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия