Как да я свалиш според зодията II част

Какво впечатлява дамите от всеки знак

2018-02-01 17:30:00
Как да я свалиш според зодията II част
Снимка: Instagram

Харесвате някое момиче, но се чудите какво да направите, за да я впечатлите? Някои дами харесват повече опознаване и приятелски срещи, докато други губят интерес при по-продължителни платонични отношения, но какъв е точният подход към вашата любима?

 

Как да впечатлите дамите от вторите 6 зодиакални знака:

 

Първа част вижте тук:

 

Везни

 

Жените от тази зодия ще се впечатлят от доброто ви сърце. Покажете й, че сте състрадателен, мил и обичате да помагате на другите. Везните са много справедливи и няма да приемат някой, който се отнася незаслужено зле с околните. Ако й покажете вашата нежна страна, ще се изненадате колко лесно може да я впечатлите и трогнете.

 

Скорпион

 

Дамите Скорпионки харесват позитивни мъже, с които се чувстват приятно и комфортно. Те имат нужда от партньор с лек характер, който не обича да драматизира и да създава напрежение, а умее да ги разтоварва и успокоява. Буйният нрав на водния знак се нуждае от сигурен пристан, където да намери утеха и разбиране.

 

Стрелец

 

Жените от този знак се впечатляват от мъже със силна индивидуалност и лидерски качества. Покажете й, че владеете положението и тя ще ви се довери. Стрелците имат нужда да се възхищават от партньора си – покажете й, че сте достоен за това. Няма да навреди и да я развеселите, жените Стрелци обичат да се смеят, макар че трудно успяват да се отпуснат в забавления.

 

Козирог

 

Жените Козирог ще се впечатлят от престижната ви работа и позиция в обществото. За тях е много важно партньорът им да бъде уважаван и високо ценен от всички. Покажете й, че умеете да печелите хората и имате стабилно финансово положение и тя е ваша. Дамите Козирог обичат да се хвалят с постиженията на любимия или придобивките от него.

 

 

Водолей

 

Те се впечатляват от партньор, който чувстват верен приятел. Ако не я разбирате и не споделяте нейните виждания по всички въпроси, нямате място в сърцето й.

 

Оставете я да ви сподели нейното мнение и дори да не сте съгласен с нея, поне ще научите нещо интересно – Водолеите са интелигентни. А ако споделяте еднакви виждания, тя ще се впечатли невероятно от вас.

 

Риби

 

Жените Риби искат да се почувстват обожавани. Ако положите достатъчно усилия да я преследвате, дори тя да не ви обръща особено внимание в началото – тя ще бъде ваша рано или късно.

 

А после? Рибите много трудно се отказват от любовта и трябва да направите ужасни неща, за да ги загубите.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия