Как да я свалиш според зодията I част

Какво впечатлява дамите от всеки знак

2018-01-31 17:30:00
Как да я свалиш според зодията I част
Снимка: Instagram

Харесвате някое момиче, но се чудите какво да направите, за да я впечатлите? Някои дами харесват повече опознаване и приятелски срещи, докато други губят интерес при по-продължителни платонични отношения, но какъв е точният подход към вашата любима?

 

Как да впечатлите дамите от първите 6 зодиакални знака:

 

Овен

 

Дамите от тази зодия никак не си падат по безкрайните срещи, ако проявяват интерес. Щом една жена Овен търси вниманието ви и се радва на вашата компания – действайте директно, без да се бавите. Ако прекалено дълго отлагате първата целувка или любовно обяснение, тя ще изгуби интерес и ще намери някой, който знае какво иска и как да го получи.

 

Телец

 

Не си губете времето с любовни обяснения, преди да сте демонстрирали любовта си с най-прекрасният жест – малка изненада. Дамата Телец много обича да получава подаръци и това ще я впечатли определено. Ако искате да спечелите благоразположението й, помислете за нещо романтично и най-добре скъпо, с което да я зарадвате.

 

Близнаци

 

Дамите от тази зодия обичат да се забавляват. Ако им стане скучно, няма да се измъчват във вашата компания – има толкова други неща, които да правят, и то забавни! Ако не разполагате с готино чувство за хумор, работата ще е трудна, но все пак може да помислите за интересни и вълнуващи места, където да я заведете.

 

 

Рак

 

Жените Раци се впечатляват от оправни мъже. Такива, които намират изход от всяка ситуация и се справят чудесно сами с трудностите на живота.

 

Може да я впечатлите като започнете с решаването на някой от нейните безкрайни проблеми. Това определено ще я трогне – тя иска някой да се грижи за нея.

 

Лъв

 

Лъвиците обичат да ловуват. Ако искате да спечелите сърцето на такава огнена дама, не си давайте много зор със свалките.

 

Тя е свикнала всеки да я харесва и желае и ще й стане много любопитно как така някой не е възхитен от нейната невероятна персона. Тогава ще опита да ви впечатли и завоюва, а кога ще й се дадете е само ваш избор.

 

Дева

 

Жените Деви обичат да влизат в ролята на спасителки. Ако й разкажете за разбитото си сърце и всичките си проблеми, ще я накарате да поиска да ви докаже, че любовта съществува и вие ще я получите точно от нея.

 

Тя иска да се чувства значима и специална, да бъде жената, която ще излекува раните ви и която ще обичате завинаги.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия