Защо мъжете са държат противоречиво

И понякога просто не ги разбирате

2018-02-16 15:30:00
Защо мъжете са държат противоречиво
Снимка: Instagram

Както всички дами знаем, мъжете са трудни за разбиране. Понякога са готини и разбрани, а друг път студени и странни. 

 

В началото на едно ново запознанство всеки се опитва да отгатне как го възприема другият, но мъжете понякога се държат много противоречиво и може би вината не е само у тях..

 

 

1. Мъжете се страхуват да не бъдат отрязани

 

Ако той държа дистанция, възможно е причината да е страх. Не само жените могат да бъдат наранени – мъжете много се страхуват егото им да не бъде накърнено.

 

Ако вашият човек усеща, че не може да се отпусне с вас и да ви се довери, той ще бъде по-умерен, сдържан и предпазлив.

 

 

Къде бъркате вие? Опитайте да се погледнете отстрани – ако представяте себе си като агресивна и отмъстителна жена, разказвайки разни истории, много е лесно един мъж да помисли, че не иска да бъде зарязан за най-дребното, неволно прегрешение и то особено след като вече ви е допуснал до себе си.

 

 

Друг проблем може да бъде, ако той е сметнал, че на вас не може да се разчита. Помислете – говорите ли неща, които обикновено не правите?

 

2. Страхуват се да не бъдат наранени

 

С какво най-лесно могат мъжете да бъдат наранени? Може би с изневяра. Ето защо те са предпазливи, ако видят нещо, което не им допада.

 

 

 

Например – вие говорите често за бившия си приятел. Дори да се оплаквате от него, това означава, че мислите за него. Разбирате ли как изглежда отстрани?

 

Другият вариант е, ако на вашия приятел му се струва, че флиртувате и с други момчета от компанията. Той може да се страхува, че ще бъде наранен, ако допусне да има по-близки отношения с вас.

 

3. Притесняват се, че няма да бъдат разбрани

 

Много мъже се страхуват, че ако се покажат по-чувствителни, може да бъдат сметнати за женчовци.

 

Помислете дали не е по-добре и вие да покажете своята по-нежна страна, като по този начин ще го накарате да се отпусне повече във вашата компания.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 6 години

moga da predpoloja za strahove ot naraniavane , no naistina niama kak da sum v glavata na mujut kogoto obojavam za da razbera kakvo mu e i za6to se slu4vat opredeleni negovi pritesnenia


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия