Седмичен и любовен хороскоп 15 януари - 21 януари

Каква ще бъде седмицата?

2018-01-15 16:30:00
Седмичен и любовен хороскоп 15 януари -  21 януари
Снимка: Instagram

Овен

Предстоят новости, свързани с личните отношения. На хоризонта „ще изгрее“ нов интересен обект, с който ще ви се прииска да се сближите колкото е възможно по-бързо.

Всеизвестно е, че представителите на вашия знак са доста скоростни и обикновено пренебрегват детайлите. В конкретния случай е желателно да сте максимално сдържани, защото поведението ви може да предизвика два ефекта: да уплашите „целта“ си или да предизвикате скандали от ревност както за вас, така и за него/нея.

Прекарвайте повече време със старите си приятели, влиянието им ще ви се отрази „отрезвяващо“.

 

Телец

 

Мисълта ви е необичайно бистра през тази седмица и сте готови да назовавате нещата с истинските им имена. Възползвайте се от момента. В състояние сте да получите отговори на всички въпроси, свързани с личните отношения, които живо ви интересуват. В случай, че поддържате няколко независими една от друга връзки е крайно време да решите коя от тях си заслужава усилията и кои е редно да прекратите, защото само си губите времето.

За необвързаните предстои вълнуващо запознанство. В случай, че новият ви познат/а е представител/ка на зодия Скорпион едва ли ще се стигне до романтична връзка, но със сигурност ще ви помогне да се справите с комплексите си.

 

Близнаци

 

Ежедневните ви задължения ще са доста повече от обикновено и ще разполагате с много по-малко време за романтични срещи и любовни емоции. Ситуацията няма да е от най-приятните и може да предизвика остри разговори между вас и гаджето ви. Опитайте се да подходите прагматично, ако искате да запазите връзката. Изяснете ситуацията в нормален спокоен разговор, нямате полза от крясъци, критики и обвинения.

Преживяванията ще са доста по-интересни за необвързаните. На парти у близък роднина ще присъства „интригуващ обект“, който ще се опита да оформи нещо повече от светски разговор с вас. Не намалявайте дистанцията, ако не сте сигурни, че го искате.

 

Рак

 

Понякога задавате ли си въпроса дали показвате чувствата си достатъчно убедително? Ако до момента не сте имали такава възможност, то тази седмица определено ще имате и от вас зависи да се възползвате. Гаждето ви ще е много заето, ще има ужасно трудни задължения, ще се депресира, ще изпада в стресови ситуации и... ще има крещяща нужда от помощта ви. Ето на`, какъв по-добър начин да докажете любовта си. Съдействайте когато и колкото можете. Дори само присъствието ви ще е достатъчно, за да внесе доза спокойствие в обстановката, което значи, че кратка разходка заедно би била по-полезна от всички любовни обяснения на света.

За нямащите приятел/ка във виртуалното пространство изведнъж ще „избуят“ куп възможности. Проявете предпазливост. Въздържайте се от лични срещи. Ако непременно искате да се запознаете, то направете го на някакво публично събитие, където има много хора и бихте могли да отидете с приятелите си.

 

Лъв

 

Емоционалното ви състояние е доста нестабилно през тази седмица. Раздразнителни сте почти без видима причина. Съвсем малко е нужно, за да „запалите моторетката“. Във ваша полза е да не си насрочвате любовни срещи. Вместо радостни преживявания ще затънете в спорове и разправии, които само ще помрачат връзката ви. Не обсъждайте лични теми с приятели. Част от тях ей тъй, на шега, за да видят как ще реагирате ще подхвърлят реплика, с която само ще „налеят масло в огъня“.

В случай, че все още си нямате „половинка“, точно през тази седмица едва ли ще „напишете заглавието на любовния си роман“. Не се и опитвайте, защото вместо нежни признания може да чуете груби забележки.

 

Дева

 

Най-важната ви задача през тази седмица ще бъде да разпределите времето си така, че хем да си свършите работата, хем да участвате във всички развлечения, на които ви канят. Излъчването ви е силно и ще привличате вниманието, независимо в каква компания сте.

Забавлявайте се, но не допускайте никой да се намесва в личните ви отношения. Без значение дали си имате приятел/ка или не, за предпочитане е да ходите на купоните самостоятелно. Само така ще избегнете възможността за интрига и ще запазите личната си територия. Не превръщайте флиртовете си в арена на гладиаторски борби.

 

Везни

 

Може да изглежда странно, но през тази седмица романтиката ще отстъпи място на прагматизма. Вниманието ви ще е насочено много повече към домашните и училищни задължения, отколкото към нескончаемите сантиментални телефонни разговори и закачливите СМС-и. За гаджето ви такова поведение ще изглежда доста странно и най-вероятно ще стане повод за сцени на ревност. Измислете някакво подходящо развлечение, като например посещение на кино или театър и ще избегнете дългите досадни обяснения.

За необвързаните Везни периодът е „безцветен“. Може и да има някоя и друга свалка или флирт, но ще е толкова за кратко, че няма да ви направи впечатление.

 

Скорпион

 

Излъчвате чар и сексапил, но е желателно да контролирате постъпките си и да не се втурвате в случайни флиртове и запознанства. Особено пък, ако вече сте в постоянна връзка. Вместо да си чатите с непознати или да се заговаряте със съмнителни събеседници в МОЛ-а и градския транспорт обърнете внимание на „вашия човек“. Може би има грижи, които трябва да сподели. Или затруднения, с които не може да се справи. Една от причините да сте заедно е да си помагате, така че действайте активно.

Необвързаните са склонни да се държат доста провокативно, което е предпоставка за неприятности. Съобразявайте се с характера на събеседниците си (особено сред съучениците ви), защото ако попаднете на някой стремителен Овен и засегнете его-то му/й може доста да си изпатите.

 

Стрелец

 

Настроението ви е по-скоро носталгично, отколкото романтично. През тази седмица ще се чувствате по-добре сами със себе си, а не в компания. Може да ви връхлетят тъжни мисли, свързани със стари грешки или постъпки от миналото, с които не се гордеете особено. Не ги обсъждайте нито с гаджето си, нито с приятел/ки. Няма да ви разберат, а реакцията им най-вероятно ще ви огорчи. Ако чувствате, че не ви се ходи на любовна среща, то по-добре е директно да отклоните поканата. Ще си спестите скучни разговори на глупави теми.

За необвързаните седмицата като цяло ще е доста монотонна с изключение, може би, на почивните дни. Ако тогава участвате в някакво публично мероприятие някой от присъстващите настоятелно ще ви предложи компанията си.

 

Козирог

 

Ако до скоро се изнервяхте от какви ли не дреболии, то през тази седмица сте склонни да гледате на реалността твърде философски. Подходяща позиция, която ви дава възможност да изгладите съществуващите „препъни-камъни“ и да решите как ще „подредите“ любовните отношения. Може да приемете, че всеки човек е такъв какъвто е, със своите недостатъци и преимущества и да продължите съществуващата връзка. А може да ви хрумне, че ситуацията е неудовлетворителна и без много обяснения да я прекратите. И в двата случая следвайте интуицията си, а не чужди съвети.

Необвързаните със сигурност ще започнат нещо ново, но на този етап е желателно да са сдържани и да не очакват твърде много. Не обещавайте онова, което сте сигурни, че няма да направите.

 

Водолей

 

Опитайте се да съчетаете текущите задължения с любимите си занимания. Справяйте се с учебния материал, погрижете се и за духовния си живот. Чувствителността ви е изострена, имате нужда от близък допир с изкуството. Купете билети за кино, театър или концерт, извикайте „вашия човек“ на среща и го/я изненадайте с оригиналното си хрумване. Ще осигурите вълнуващо преживяване и оптимистично настроение и за двама ви. Подходящо условие за провеждане на „трудни“ разговори, свързани с различията в принципите.

Все още нямате гадже? Нищо страшно. Организирайте същото занимание, но в групата, с която обичайно общувате. Буквално ще се сблъскате с „обекта, който ще ви вземе акъла“.

 

Риби

 

Погрижете се за външния си вид и се постарайте да изглеждате перфектно дори у дома. Не допускайте новите познати прекалено близко до себе си, дори да ви показват силна заинтересованост. Някои наистина са заинтригувани от вас и ще се опитват да създадат романтична връзка, но други се навъртат само, за да „надушат“ слабите ви места и да разпространяват клюки и интриги.

За намиращите се в постоянна връзка периодът ще е спокоен, граничещ със скучен. За да не се отегчавате взаимно е по-добре да се концентрирате върху текущите задължения и да се виждате по-рядко от обикновено.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия