Годишен и любовен хороскоп за 2018 – Козирог

Какво вещаят звездите на земния знак

2018-01-12 17:30:00
Годишен и любовен хороскоп за 2018 – Козирог
Снимка: Pexels

През 2018 Козирозите ще получат вдъхновение да покажат скритите си таланти. Звездите дават възможности за развитие и изкачване в кариерата.

 

Периодът ще бъде много силен за амбициозните Козирози и ще ги зарадва с повече  власт и авторитет. Вероятно много от тях ще получат помощ от по-висши хора и чудесни предложения, особено през есента.

 

Онези, които не са конкретно ориентирани ще опитат нови начинания, сред които ще се открои нещо специално.

 

 

Добре е Козирозите да опитват да бъдат по-скромни и да не се главозамайват, защото това може да отблъсне техен близък човек.

 

 

Любовният живот на Козирозите ще бъде страхотен през 2018, много от тях може да намерят истинска любов.

 

 

Отново звездите съветват земния знак да бъде по-скромен и да не парадира със своите качества и постижения, да не говорим да ги преувеличава, защото това ще попречи на новата му връзка като нарани егото на партньора.

 

Също така, много е важно Козирозите да показват чувствата си – не го карайте на игри и догадки, защото ще изпуснете невероятната възможност, която ви се дава.

 

 

Финансовото положение ще бъде стабилно през новата година. Земният знак няма причина да се притеснява и не бива да бъде алчен и да се подмамва от измамни сделки, защото е твърде възможно да бъде санкциониран.

 

Към края на годината се очертават повече пътувания и почивки, които е добре да бъдат планирани навреме, защото в последния момент Козирогът може да срещне неочаквани пречки.

 

 

През 2018 представителите ще бъдат заредени с повече енергия и жизненост.

 

Въпреки това обаче, когато земният знак има много ангажименти, той може да прибегне до кафе и енергийни напитки в прекомерно количество.

 

Това е опасно за здравословното му състояние и нервна система. Козирози, пийте повече вода.

Автор: TeenProblem

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия