Годишен и любовен хороскоп за 2018 – Стрелец

Какво вещаят звездите на огнения знак

2018-01-11 17:30:00
Годишен и любовен хороскоп за 2018 – Стрелец
Снимка: Instagram

Въпреки премеждията, които преживяха Стрелците в края на миналата година, 2018-та ще им донесе спокойствие.

 

 

 

Стрелците са оптимисти, но понякога губят своята енергия и изпадат в много тъжни настроения. През новата година ще бъдат настроени много по-позитивно и няма да губят вярата си.

 

В професионален аспект ги очаква силен период, в който ще успяват да си потърсят това, което им се полага, особено през лятото.

 

Стрелци, бъдете по-уверени, звездите са с вас и ви дават чудесни възможности. Вашата интуиция ще ви покаже точния път.

 

 

Обвързаните Стрелци ще се радват на пълноценни отношения, които ще се скрепят много през 2018. Онези, които нямат партньор ще се запознат с интересни нови хора, но трябва да имат предвид, че началото на евентуална връзка може да бъде трудно и ако нещата не вървят е по-добре да се откажат.

 

 

Звездите съветват всички представители да бъдат по-открити в думите си, защото са възможни някои недоразумения в комуникацията с любимите хора.

 

Здравословното състояние за Стрелците ще бъде чудесно през 2018-та и те ще имат възможност да се впускат в приключения без страх.

 

 

 

След средата на годината (а може и по-рано) е добре да се замислят за някаква диета, защото има опасност от сериозно напълняване.

 

В семейството Стрелците ще бъдат заети с много ангажименти. Добре е да проявяват повече търпение към близките, които се нуждаят от съвет и утеха.

 

Възможно е да се заемат с организиране на ремонти през лятото, които да създават някои трудности и напрежение.

 

Ако то им дойде в повече, трябва да поискат помощ, а не да се ядосват излишно, защото през лятото и есента ще се превърнат в център на внимание в семейството и ще бъдат обградени с много любов.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия