Зодиите, които взаимно се учат на житейски уроци I част

И са напълно различни

2018-01-06 10:30:00
Зодиите, които взаимно се учат на житейски уроци I част
Снимка: Instagram

Интересни са връзките с хора, които много приличат на нас и такива, които са напълно различни. Подобни отношения могат да бъдат много полезни и от тях да се научим на важни житейски уроци.

 

 

В астрологията има знаци, които си приличат. Като например Водолей и Скорпион, Близнаци и Дева, Рак и Лъв и др.

 

В подобни съюзи може да се срещне борба за надмощие и всеки от партньорите да се почувства неразбран и неоценен, но пък има несравним чар в това да срещнеш някой, който прилича на теб и да се погледнеш отстрани може да се окаже много полезно.

 

 

 

В други случаи хората са много различни, дори понякога се питат дали изобщо нещо ги свързва. Но като откриваме качества, които ни липсват може да се научим на тях, подражавайки на нашия така различен познат.

 

Ето кои зодиакални двойки са много различни, но проявяват силен интерес един към друг:

 

Стрелец и Рак

 

Стрелците са винаги усмихнати и много лъчезарни, докато Раците са сериозни и обичат да гледат страшно. Още щом погледнем тези два знака може да разберем колко са различни.

 

Раците са известни с пословичния си песимизъм. Те винаги очакват най-лошото и са пълни с предразсъдъци, което ги прави много подозрителни и недоверчиви. Ето защо те откриват ведрия Стрелец много очарователен.

 

 

Той обича да гледа на нещата позитивно и да не задълбава прекалено в недостатъците и неприятните моменти. Стрелецът е доверчив и дори наивен, защото вижда главно доброто у хората, а потайният Рак му изглежда много интригуващ и мистичен.

 

 

От него Стрелецът може да се научи да бъде по-внимателен и да проверява нещата, преди да им се довери сляпо.

 

Раците не обичат да излизат от зоната си на комфорт и да предприемат нови рисковани начинания. Те гледат да се движат по познати маршрути и сигурни пътеки.

 

 

 

Водния, кардинален знак често изпитва страхове и несигурност. Той се измъчва от болезнени притеснения, които обикновено са неоснователни и обича да драматизира дребните проблеми.

 

Ето защо безстрашният Стрелец може да му бъде опора и пример за подражание. В неговата компания Ракът ще опитва да излиза от сигурното си убежище и да открива нови и вълнуващи неща.

 

Снимка: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 6 години

ne sum se vglejdala v zodia , ako ne6to nau4a v ejednevieto , to e kato tema za moi li4en razmisul a ne da tursia zodii ...hm


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия