YouTube променя музикалната услуга

Видеа без реклами - по-скъпи

2018-05-21 17:00:00
YouTube променя музикалната услуга
Снимка: Reuters

YouTube на Google пуска нова версия на музикалната си услуга и също така се готви да таксува повече за своите оригинални шоута като "Cobra Kai", съобщи късно в сряда Recode.


YouTube ще пусне обновена версия на музикалната си услуга YouTube Red, която се предлага с допълнителни функции като персонализирани плейлисти, основани на историята на слушане на отделните хора в YouTube и други модели за използване, предава Recode.


Обновената музикална услуга, която ще бъде преименувана на YouTube Premium и която се очаква да стартира на 22 май, ще струва 10 долара месечно след изпитателен безплатен период и в крайна сметка ще замести и Google Play Music.


Компанията за видео стрийминг планира да изисква по още 2 долара за останалите части на YouTube Red, включително за оригинални предавания като "Cobra Kai", но ще иска от частните лица да плащат и за YouTube Music, се казва в материала.


"Cobra Kai" е комедийна серия от 10 епизода и е продължение на хитовия франчайз "Карате Кидс".
Google на Alphabet Inc., собственик на YouTube, не е отговорила на заявката за коментар извън обичайното работно време.


YouTube Music за 10 долара на месец премахва рекламите от музикалните видеоклипове - но не и от останалата част от YouTube. Услугата също така позволява да изтегляте музика за слушане офлайн и да слушате музика на заден план, докато правите други неща. Сумата от 12 долара на месец в YouTube премахва рекламите от целия YouTube, пише Investor.bg

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 5 години

оу, това кобра каи има една страшна мацка със сини очи и страхотен ханш


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия