3 начина да се откъснем от технолгиите

Как да направим това?

2017-09-18 16:30:00
3 начина да се откъснем от технолгиите
Снимка: Instagram

Живеем в свят, който е завлядян от новите технологи. В градския транспорт всеки втори е толкова вглъбен в телефона си, че дори да стане нщо грандиозно, не се знае дали някой ще реагира.

 

На плажа вече децата не се събират, за да играят на пясъка, а всяко е седнало самичко да играе игри на таблета или телефона.

 

Дали за добро или лошо, нищо не се знае. Със сигурност не е добре за пълноценното детство и а отношението между хората. Може би и ту важи правилото, че всяко прекалено е вредно.

 

Ето как да се откъснем поне за малко от технологиите:

 

1. Наслаждавайте се на природата от все сърце

 

Когато отидете някъде си спомнете, че сте там за малко, а след час, два, ден, седмица или месец, отново ще бъдете в града, облят с бетон. Според вас заслуважа ли си да се проплее този прекрасен момент във взиране в малкотоекранче, на което несъзнтелно или не сме пзволили да управлява света ни

 

2. Стремете се да обръщате поече вимание на близките си

 

Това определно ще ви измъкне от клпката на тенологиите поне за малко, а и ще дадете щастие на себе си и на приятелите и роднините си. Пък и тях ще изкарате от еднообразнието поне за извесно време. Да, новите технологии са безспорно неоходими, но прекалено голямо място заемат в личнот ни пространство.

 

3. Представете си да бъдете на работа постоянно

 

Повечто от нас работим по цял ден на пред компютъра, таблета или телефона. Замслете се как ще си очинете, ако и вечер се взирате в тях. Рално правим точно това, когато седнем отново пред компютъра след уморителен ден.

Автор:

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия